Wie zijn er allemaal aanwezig op de Linova praktijkdag?

We hebben inmiddels het programma voor de Praktijkdag Decoratieve Technieken en Ambachtelijk Schilderwerk compleet. Maar liefst 15 demo’s in decoratieve technieken en 9 toonaangevende fabrikanten komen speciaal voor u naar Zutphen.

Het wordt een uniek evenement voor schilders die zich bezig houden met het mooiste segment van het schildersambacht: Decoratie en Monumentaal schilderwerk. Alle fabrikanten zijn aanwezig met technisch adviseurs om al uw vragen te beantwoorden

 

Een uniek evenement dat u als schilder niet mag missen. U bent van harte uitgenodigd!

Aanmelden Meer informatie

Wie zijn er allemaal aanwezig:

Met maar liefst 15 demo’s in decoratieve technieken en 9 toonaangevende fabrikanten is er voor ieder wat wils!

Boonstoppel
Glans en kleuren van Exquador verf en Stad- en Streekwaaier een unieke waaier. Duurzaamheid door de beste verf toe te passen.
Copperant
o.a. Ycoleum Lijnolieverf en Minerale Muurverf Copperant heeft een uitstekende lijnolieverf in het assortiment. De Minerale muurverf wordt gekleurd op het kleurenmengsysteem en is dus direct leverbaar.
Emente
Nieuwe kleurenkaart en spanningsarme Temperaverf. De Temperaverf van Emente is reversibel en spanningsarm, daardoor al veel toegepast op monumentaal Stucwerk. Emente presenteert met trots de 2019 kleuren. Voor iedereen een gratis kleurenkaart.
Keim
Minerale verf: kleurgamma “Le Corbusier “.
Le Corbusier, de bekende architect en kunstenaar, heeft een eigen kleurencollectie samengesteld; 63 hoog gepigmenteerde kleuren in minerale verf. Linova is een van de weinigen die deze speciale range Le Corbusier mag verkopen. Zeer exclusief schilderwerk voor het hoogste segment.
Nelf/Koopmans
Ecoleum, Perkoleum, Thermotop muurverf en Zusex.
Ecoleum en Perkoleum zijn lijnolieproducten met bewezen kwaliteit.Thermotop is een warmte-isolerende matte muurverf voor binnen. Energie besparen door te schilderen. De beste oplossing voor monumenten.
Zusex houtrotreparatie heeft zich al jaren bewezen. Is in de markt een vaste waarde. Ook qua prijs ligt dit product goed. Al uw vragen worden beantwoord.
Owatrol
Decoratieve metaalafwerkingen, geoxideerd, koper, brons en roesteffect. Owatrol ontwikkelde metaaleffecten die door de schilder goed inzetbaar zijn: momenteel helemaal in Geoxideerd Brons.
Rigo
Toplin & Toplin Aquaverf
Onlangs stond er een mooi artikel over Toplin Aqua in het  Eisma´s Schildersblad. Kasteel Hackfort is inmiddels een van de vele projecten die met Toplin Lijnolie Standverf zijn afgewerkt. Schilder informeer u nu! Toplin heeft onovertroffen technische eigenschappen.
Stoopen & Meeus
Crustal decoratieve afwerking
Naast Kalkverf, Kalei en StucDeco is Stoopen & Meeus enige tijd geleden met het decoratieve concept Crustal op de markt gekomen. Speciaal ontwikkeld voor de schilder. Om snel en effectief een exclusieve afwerking te maken. Vraagt weinig tot geen voorbewerking van de ondergrond. Klanten vragen steeds meer om decoratieve wanden. U kunt hier een mooie m2 prijs voor vragen. Stel al uw vragen tijdens de Demo.
Goudhaantje Kwasten
Wij verkopen de beste verfsoorten. Deze verdienen natuurlijk verwerkt te worden met het beste gereedschap. Leid de Raad kan u er alles over vertellen. Welke kwast hoort bij de verf die u wilt aanbrengen?
Boulevard Magenta
Ikonen schilderen ­– Poliment vergulden – realistisch schilderen 
www.boulevardmagenta.nl
Wiltec
Joel Nap - Spuiten van Instacoll
www.wiltec.nl
OLNS Nimeto
Zaterdag cursus oude technieken –  Jasper Kemps
www.olnsmeesterschilders.nl 
www.kempsrestauratie.nl
Gert Jan Nijsse
Hout- en marmerimitaties (tevens masterclasses 11 en 12 mei)
Julien Gautier
Transparante schildering op bladmetaal en presentatie van zijn boek (tevens masterclasses 11 en 12 mei)
www.studiojuliengautier.com
Friederike Schulz
Geschilderde wanddecoratie in combinatie met bladgoud (tevens masterclasses 11 en 12 mei)
www.friederikeschulz.de
Jan Corperaal
Letterzetten
www.metverve.pro
Menno van Bree
Frits Prisse

Diverse technieken muurschildering
www.verfmeesters.nl
Dennis Veenstra
Crustal technieken
www.verfmeesters.nl
Klaas Kaptijn
Houtimitatie
Arie Weeda
Reclame schilder

Letterzetten 
0183-601447
Erik Winkler
Vergulden: o.a. achter glas vergulding 
www.schitterend.eu
Mike Hessels
Werken met rollen imitatie bladgoud
www.hesselsdecoratie.nl
Annelies Toebes
Fresco’s en kalk muurschilderingen
www.fresco-design.eu

Let op: aansluitend op de Praktijkdag worden er op zaterdag 11 mei en zondag 12 mei Masterclasses gehouden. Een unieke gelegenheid om samen met topdecorateurs aan het werk te gaan en te leren van hun kennis, tips en trucs. 

Dank voor uw inschrijving!
Toegevoegd!
Opgeslagen!
$$$data$$$