Themadagen Ecologisch schilderen en onderhouden druk bezocht 


 

‘De schilder moet een beschermer zijn van vastgoed en niet een vervuiler’ vindt directeur van Linova, Peter Voshart. ‘Daarom heb ik met mijn team en leveranciers twee themadagen georganiseerd om een paar van onze mooie ambachtelijke en ecologische merken onder de aandacht te brengen bij een groot publiek.’ Ruim 100 architecten, interieurstylisten, schilders en … bezochten de Ecologisch schilderen en onderhouden themadagen op 7 en 8 april 2022 bij schildersgroothandel Linova in Zutphen.  

Duurzame en innovatieve producten

Zeven bedrijven die een aantoonbaar duurzaam en innovatief product hebben ontwikkeld presenteerden hun product in een pitch aan de bezoekers. Na de pitch kregen de bezoekers de gelegenheid om bij de standhouders meer informatie te krijgen over de producten. Verf-en pigmentfabrieken zoals Copperant, Rigo verffabriek en Stoopen & Meeus hebben de bezoekers laten kennismaken met duurzame verf waarmee je een prachtige natuurlijke en decoratieve afwerking kan maken. DenimTex heeft een speciale textielstuc en jeansvezelbehang ontwikkeld. Dit wordt gemaakt van gerecyclede spijkerbroeken. HorsemenCare en Fungi Force hebben beiden een natuurlijke beits ontwikkeld waar ze gepassioneerd over vertellen.

Bekendheid van ecologische oplossingen

Linova wil met deze themadagen de bekendheid van ecologische oplossingen vergroten. Hopelijk kiest een schilder wat vaker voor een duurzaam alternatief en nemen architecten en … een duurzame eindafwerking in het bestek op. Peter Voshart: ‘Tijdens deze themadagen kan iedereen kennismaken met ecologische alternatieven en wij met elkaar. Want Linova is niet alleen een schildersgroothandel maar ook een plek waar veel kennis en expertise is op het gebied van duurzaam onderhouden. We helpen bedrijven graag met advies en geven inspiratie om een duurzame weg in te slaan.’


Dank voor uw inschrijving!
Toegevoegd!
Opgeslagen!
$$$data$$$