Wij leveren onze prachtige producten aan bedrijven en particulieren

Door onze enorme voorraad, service en snelle levering ( Same day of 24 uur) maken steeds meer mensen gebruik van onze diensten. Prijzen zijn laag en levering en kwaliteit zijn perfect.

Wij bieden onze producten voordelig aan. De prijzen die u in beeld ziet zonder dat u bent ingelogd gelden voor iedereen. Heeft u een bedrijf dan kunnen wij u op veel producten extra scherpe inkoopcondities geven. U kunt deze zien door u via de website aan te melden u krijgt dan een inlogcode. (scholen, opleidingen, instellingen kunnen ook met bedrijfscondities inkopen).

Als bedrijf kunt u ook achteraf betalen. Voor uw eerste bestelling als bedrijf vragen wij wel directe betaling. Ook vragen wij bij grotere bestellingen soms om voorruit betaling. U moet dan denken aan bijvoorbeeld grote hoeveelheden bladgoud of een grote partij verf. Wij maken u dan uiteraard een offerte op maat en u kunt voor de snelle betaling een extra korting krijgen. Als u op rekening koopt zal in het algemeen de betaaltermijn 14 dagen bedragen.

Toegevoegd!
$$$data$$$