Bladgoud voor binnen

Noris Golduca Bladgoud is bladgoud van superieure kwaliteit en wordt sinds begin 2021 speciaal voor Linova geproduceerd. Golduca bladgoud is speciaal ontwikkeld voor interieur projecten. 15 Grams kwaliteit in 3 prachtige kleuren. 22 Karaat oranjegoud, 23 karaat dukaten goud en 23,75 karaat rozenobel goud.  Het bladgoud is 100%  gelijkmatig geslagen bij Noris Blattgold Fabrik in Schwabach.

Het Golduca bladgoud is scherp geprijsd  het bladgoud wordt geleverd in boekjes van 25 velletjes van 8x8 cm. Tijdelijk ook in boekjes van 5 velletjes zodat u het materiaal  kunt testen, en u kunt overtuigen van de kwaliteit.
Heeft u meer dan 10  boekjes nodig vraag dan een offerte aan.

Noris Golduca is het perfecte bladgoud voor het verguldwerk in interieurs, op meubels, schilderij-  en spiegellijsten , kunstobjecten,  in schilderingen, iconen. Aan te brengen met Permacoll, Instacoll, Miniatum,  of Oliemixtion. 

Het losse bladgoud is ook uitstekend toepasbaar voor Achterglas verguldingen en poliment verguldingen. Het Noris Golduca Bladgoud is zeer goed polijstbaar met agaatstenen indien er met het Kolner KGGG polimentsysteem of traditioneel poliment systeem wordt verguld.

 

 

 

 

 

Dank voor uw inschrijving!
Toegevoegd!
Opgeslagen!
$$$data$$$