Bladgoud en Verguld materialen

Bladgoud wordt door Linova al sinds jaar en dag geleverd. Noris bladgoud is wereldwijd de grootste fabrikant van bladgoud en levert kwaliteit voor een gunstige prijs. Linova is Noris bladgoud importeur voor Nederland en België.
We vinden het belangrijk dat onze klanten, studenten en belangstellenden de juiste informatie hebben om aan het werk te gaan met bladgoud. Onze cursussen in verguldtechnieken zijn altijd volgeboekt, echter momenteel kunnen we geen cursussen geven. De geplande cursussen zijn afgelast.

We hebben daarom een korte cursus opgenomen die nu hieronder Online beschikbaar is. De cursus is gratis In deze online verguldcursus kunt u zien hoe u werkt met transfer bladgoud en los bladgoud,  en hoe u kunt vergulden volgens de bekende Instacoll methode.

We hopen dat u er iets aan heeft en op deze wijze toch aan het werk kunt gaan. Mocht u na het volgen van de cursus nog vragen hebben dan verzoeken wij u deze per email te stellen. Alle producten  voor het vergulden vindt u hieronder

Lees hier de technische informatie en instructies


Webshop

Dank voor uw inschrijving!
Toegevoegd!
Opgeslagen!
$$$data$$$