Inkopen voor speciale condities? Maak een zakelijk account aan!

Heeft u een bedrijf? Dan kunnen wij u op veel producten extra scherpe inkoopcondities geven. U kunt zich hieronder aanmelden en u krijgt een klantnummer en inlogcode. (scholen, opleidingen, instellingen kunnen ook met bedrijfscondities inkopen).

Vul hieronder het formulier in en u ontvangt na controle van uw gegevens uw klantnummer en inlognummer!


Bedrijfsnaam *
E-mailadres *
KvK-nummer Bijv. 08049593
Btw-nummer
Bijv. 094689581B01
E-mail boekhouding
Website
Aanhef
Voornaam *
Achternaam *
Functie
Telefoonnummer *
Mobiel tel. nummer

Wilt u kort aangeven welke werkzaamheden uw bedrijf verricht?

Straatnaam *
Nummer *
Toevoeging
Postcode *
Plaats *
Land
Straatnaam
Huisnummer
Toevoeging
Postcode
Plaats
Land

* Verplichte velden

Onze nieuwsbrief is echt interessant voor U! Meldt u hier aan voor relevante vakinformatie

Voordat wij u interessante info gaan verzenden vragen wij u natuurlijk eerst of u deze wilt ontvangen.

We gaan u zeker niet bestoken met e-mails maar we willen onze klanten graag op de hoogte houden. Bovendien beslist u zelf of u onze info wilt blijven ontvangen. U kunt zich altijd uitschrijven.

  • Speciale evenementen zoals cursussen, praktijkdagen, interessante beurzen enz.
  • Interessante informatie over ontwikkelingen en producten
  • Kennis met u delen over schilderen, decoratieve technieken, vergulden enz.

Bedrijven kunnen ook achteraf betalen
Wij vragen u uw eerste bestelling vooruit te betalen. U ontvangt daarvoor een factuur met betaallink. Zodra deze betaling binnen is gaan wij uw bestelling verder verwerken.
Daarna krijgt u een betalingstermijn van 14 dagen. Het bedrag dat u bij ons kunt open staan is uiteraard gelimiteerd en wordt door onze afdeling debiteurenbewaking vastgesteld.
Eetbaar bladgoud producten moeten sowieso ten aller tijden eerst betaald worden alvorens wij deze uitleveren.
Ook vragen wij bij grotere bestellingen soms om vooruit betaling. U moet dan denken aan bijvoorbeeld grote hoeveelheden bladgoud. Wij maken dan uiteraard voor u een offerte op maat, en u kunt voor de snelle betaling een extra korting krijgen.

Bedrijven buitenland
Bij het registeren van uw bedrijf kunt u, uw btw nummer opgeven. Zodra wij dit gecontroleerd hebben kunt u op 0% btw tarief bij ons inkopen. Levering mag dan niet binnen Nederland plaatsvinden, dan bent u toch btw plichtig.

Bedrijven, scholen, instellingen
We hebben heel veel producten. Bij alle producten vindt u informatie. Het kan natuurlijk zo zijn dat u nog vragen heeft. Belt u dan even met onze klantenservice (0575-542300) en u krijgt advies. Als het erg druk is kan het zo zijn dat wij u vragen om uw vraag via de email verkoop@linova.nl te stellen of wij bellen u op een later tijdstip even terug.

Wilt u een keer in Zutphen langskomen voor advies of wilt u bepaalde producten zien dan kan dat enkel op afspraak. (aan onze afhaalbalie wordt geen advies gegeven, hier kunt u enkel uw bestelling afhalen). Uiteraard is er ook een mogelijkheid een afspraak te maken met een van onze adviseurs voor een advies op maat. Wilt u als winkelier onze producten gaan verkopen dan bespreken we graag met u de mogelijkheden. Voor scholen en opleidingen stellen wij graag en tegen een scherpe prijs een leerlingen pakket samen

Dank voor uw inschrijving!
Toegevoegd!
Opgeslagen!
$$$data$$$