StucDeco en StucGranito voor vloer en wand

Stuc Deco BannerDestijds werkten de oude Romeinen hun hoogkwalitatieve muren, vloeren en plafonds al af in Stuc. Met Stoopen & Meeûs zet ook uw schilder een naadloze en bijzonder harde bekleding voor u neer.

De Inspiratie voor StucDeco komt voort uit de paar duizend jaar oude kalktechniek van Tadelakt. Met kalk en zeep werd in badhuizen en stoombaden een waterdichte laag gecreëerd. De laag was stootvast doordat deze met een halfedelsteen werd gepolijst. Dit proces was zeer arbeidsintensief en ook het onderhoud moest zeer regelmatig plaatsvinden. Het resultaat was een stootvaste marmerachtige afwerking. Omdat het hier om puur handwerk ging was geen enkel oppervlak hetzelfde. StucDeco combineert deze zeer oude traditie van authentieke afwerkingen met onze vraag naar een uniek resultaat en zeer goede eigenschappen. De afwerking is slijt- en stootvast, onderhoudsarm en goed reinigbaar. Afhankelijk van de methode van verwerken en kleuring kan met StucDeco een authentieke tadelakt look verkregen worden maar ook een strakke betonlook behoort tot de mogelijkheden.

Klik hier om de kleuren te bekijken!

De belangrijkste eigenschappen StucDeco

  • Milieuvriendelijk
  • Decoratief karakter
  • Matte, minerale kalk-look
  • Hoge duurzaamheid
  • Ideaal voor renovatie
  • Prijs economisch interessant

Stoopen & Meeûs StucDeco

StucDeco is een slijtvaste reinigbare afwerking en wordt toegepast op muren en vloeren. Het is een heel dun laagje kalk met pigment (kleurstof) dat door een uniek proces versteend. De stukadoor brengt als het ware een laagje natuursteen aan. Zo krijgt u een unieke ambachtelijke afwerking.

StucDeco kan worden toegepast op elke stabiele ondergrond. Muren, vloeren maar ook op keukenbladen en meubels. Het aanbrengen van StucDeco wordt door vakmensen uitgevoerd die hiervoor speciaal zijn opgeleid. Zij weten exact hoe het product verwerkt wordt en wat de eventueel voorbereidende werkzaamheden zijn om de ondergrond te prepareren zodat een goede StucDeco afwerking wordt verkregen.

StucDeco wordt veel toepast in badkamers en keukens. Het product is zeer geschikt voor natte ruimtes en ondergronden die goed schoonmaakbaar moeten zijn, denk hierbij bijvoorbeeld aan een wand in de keuken achter het aanrecht of de plek waar gekookt wordt. Vloeren zoals cementdekvloeren, tegel of plavuizen vloeren kunnen met StucDeco worden afgewerkt. Ook vloeren met vloerverwarming zijn geschikt om met StucDeco te worden afgewerkt. Het product is bij uitstek geschikt voor renovatie werkzaamheden in horeca, winkel- en openbare ruimtes.

Opmerking
Wij geven enkel technische ondersteuning en garantie op het product StucDeco indien er is geplaatst door een bedrijf dat gecertificeerd is StucDeco aan te brengen. D.w.z. de persoon die het materiaal plaatst, heeft bij Stoopen & Meeûs de praktijkopleiding gevolgd. Tevens geven wij enkel technische ondersteuning indien de ondergrondvoorbereiding wordt verricht middels de producten van Ardex. Bij bouwtechnische gebreken of onjuist gebruik/onderhoud geven wij geen technische ondersteuning en vervalt de garantie op Stucdeco.

Dank voor uw inschrijving!
Toegevoegd!
Opgeslagen!
$$$data$$$