StucDeco, Crustal en Kalei

Deze hoogwaardige minerale producten levert Linova in de overtuiging dat een interieur of een gebouw het mooist is met een natuurlijke afwerking. Hoge kwaliteit en prachtige tinten die door het gebruik van natuurlijke pigmenten zoals o.a.  okers, ombers en sienna’s spelen met het licht. Texturen, die leven geven maar ook rust en geborgenheid. Vraag ons advies, Linova weet er alles van. Kijk ook op onze website www.stucdecoweb.nl, of klik hier voor meer informatie. of kom gewoon een korte cursus volgen (alleen voor bedrijven).


Webshop

StucDeco is een slijtvaste reinigbare afwerking en wordt toegepast op muren en vloeren. Het is een heel dun laagje kalk met pigment (kleurstof) dat door een uniek proces versteend. De stukadoor brengt als het ware een laagje natuursteen aan. De Inspiratie voor StucDeco komt voort uit de paar duizend jaar oude kalktechniek van Tadelakt. Met kalk en zeep werd in badhuizen en stoombaden een waterdichte laag gecreëerd.

Stoopen & Meeûs StucDeco

Stoopen & Meeus bevestigt met de unieke productinnovatie Crustal zijn plek aan de top van producenten van minerale bepleisteringen. Binnen het algemeen gamma ademende minerale muurproducten vult Crustal een leemte: door de gemakkelijke afwerking en ruime bewerkingstijd leent het zich bij uitstek tot het bepleisteren van grote oppervlaktes. Het samenspel van al deze elementen maakt van Crustal de meest kost-efficiënte minerale toepassing om een zeer kwalitatief en visueel natuurlijk effect neer te zetten.

Stoopen & Meeûs Crustal

Kaleien is een eeuwenoude techniek voor het authentiek afwerken van buitengevels, waarbij een minerale verf voldoende dik wordt aangebracht met een blokborstel. De Kalei van Stoopen & Meeûs is weersbestendig en laat de structuur van het metselwerk zichtbaar. Bij vochtig weer vertoont de kalei de befaamde ‘vlekvorming’. Het uitzicht wordt mede bepaald door de borsteltechniek. De zuigkracht van de ondergrond bepaalt uiteindelijk de kleur van het product.

Stoopen & Meeûs Kalei

Dank voor uw inschrijving!
Toegevoegd!
Opgeslagen!
$$$data$$$