Eetbaar Bladgoud en Bladzilver

Eetbaar goud Sushi

Logo Eetbaargoud

Feest op uw bord!  Thuis, in de horeca of voor de voedsel-drankenproducent!
Versier uw gerecht met eetbaar bladgoud en bladzilver, al eeuwen lang worden goud en zilver toegepast voor het decoreren van voedsel.

 

Met eetbaar goud en zilver gaan uw culinaire creaties er extra feestelijk uitzien. En voor een feestje is er eigenlijk altijd wel een reden; kerst, oud en nieuw, een verjaardag of gewoon zomaar. 


LET OP! Koop nooit eetbaar goud of zilver zonder certificaat. Dit kan schadelijk zijn voor uw gezondheid.

We kunnen dan ook bij elk product een zgn. LGA certificaat overleggen. Zodat u zeker bent dat de materialen voldoen aan de strengste eisen. U vindt dit LGA certificaat hier.

 


In ons assortiment hebben wij o.a. een eetbaar goudstrooier met 23 karaats bladgoud flintertjes. De flintertjes geven elk gerecht een prachtig feestelijk en exclusief tintje. Deze strooier is ook in zilver te verkrijgen. Voor de horeca of grootverbruikers zijn er speciale verpakkingen / afmetingen en condities mogelijk.

Eetbaar goud en zilver zijn te verkrijgen in vierkante velletjes. De velletjes geven een briljant en sprankelend effect aan elk gerecht. Deze velletjes liggen los in een speciaal boekje en kunnen met een zogeheten goudoplegger worden aangebracht. Er is ook transfer eetbaar bladgoud. Hier zit het velletje bladgoud op transferpapier geperst. Dit bladgoud kunt u dan met een schaar knippen. Indien u bladgoud op voedsel wilt aanbrengen heeft u verder geen speciaal hechtmiddel nodig. Een zeer geringe kleefkracht van de ondergrond zorgt er al voor dat het bladgoud blijft zitten,

Eetbaargoud veiligheid

Deze edele metalen zijn volledig veilig te consumeren en zijn toegelaten door de Europese en Amerikaanse autoriteiten als voedseladditief onder de nummers: E174 zilver en E175 goud. Linova is officieel importeur van Noris Bladgoud fabriek uit Duitsland. Hier wordt onder strenge hygiënische voorschriften het eetbaar goud en zilver geproduceerd. We kunnen dan ook bij elk product een zgn. LGA certificaat overleggen, zodat u zeker bent dat de materialen voldoen aan de strengste eisen. U vindt dit LGA certificaat bij de producten in de webshop. Let op: Koop nooit eetbaar goud of zilver zonder dit certificaat. Dit kan schadelijk zijn voor uw gezondheid

Inspiratie

Chocstar gouden hart eetbaar goud

Valentijn chocolade hart door chocstar

Chocolade topping van marbon

Chocolade topping van marbon

Chocolade hart van Milachocolata

Chocolade hart van Milachocolata

Veelgestelde vragen over Eetbaar Goud

Eetbaar goud is gecertificeerd bladgoud dat geschikt is voor consumptie. Hiermee wordt het feest op tafel en krijgen culinaire creaties en drankjes meteen een luxe en feestelijk tintje. Laat je liefde voor een ander tot uiting komen met eetbaar goud in hartjesvorm.

Eetbaar goud aanbrengen is niet heel moeilijk. Afhankelijk van de bladgoud keuze strooit of 'plakt' u het goud daar waar u het wenst. Rechtstreeks op de ondergrond, zonder lijm of ander product. Op linova.nl staan diverse filmpjes en uitleg over hoe u het beste eetbaar bladgoud kunt aanbrengen.

Bij eetbaar goud is er geen limiet. Maar onthoudt overdaad schaadt. Een subtiele, weloverwogen hoeveelheid eetbaar goud heeft meestal meer effect dan een overvloed aan glitters, pracht en praal.

Eetbaar goud is direct na het aanbrengen te consumeren.

Om het mooiste effect te bereiken is eetbaar bladgoud verkrijgbaar in 1 mooie kleur goud. Deze met zorg uitgekozen goudgele goudkleur is verkrijgbaar in vellen, vlokken en rollen en komen prachtig tot hun recht bij zowel donkere kleuren (bijvoorbeeld chocolade) en lichte of transparante kleuren voedsel en drank.

Eetbaar bladgoud van linova.nl is gecertificeerd en daardoor veilig voor consumptie. Daarnaast is het gebruikte goud een edelmetaal. Hierdoor zal het niet opgenomen of verteerd worden door uw lichaam en zal het zonder problemen uw lichaam verlaten. Personen die een goud-allergie hebben raden we voor de zekerheid af om eetbaar bladgoud te consumeren.

Eetbaar bladgoud doet u natuurlijk bij de specialist. Daarom bent u bij Linova.nl aan het juiste adres om eetbaar goud te bestellen. Hier werken vakmensen en weet u zeker dat het eetbaar bladgoud veilig en gecertificeerd is. Daarnaast kan er uit voorraad geleverd worden, zo heeft u het eetbaar goud snel bij u thuis of op het werk bezorgd. Heeft u nog vragen over het eetbaar bladgoud, neem dan contact met ons op. We helpen u graag.

Dank voor uw inschrijving!
Toegevoegd!
Opgeslagen!
$$$data$$$