Eetbaar Bladgoud en Bladzilver

Logo EetbaargoudFeest op uw bord!  Thuis, in de horeca of voor de voedsel-drankenproducent!
Versier uw gerecht met eetbaar bladgoud en bladzilver, al eeuwen lang worden goud en zilver toegepast voor het decoreren van voedsel.

 

Met eetbaar goud en zilver gaan uw culinaire creaties er extra feestelijk uitzien. En voor een feestje is er eigenlijk altijd wel een reden; kerst, oud en nieuw, een verjaardag of gewoon zomaar. 


LET OP! Koop nooit eetbaar goud of zilver zonder certificaat. Dit kan schadelijk zijn voor uw gezondheid.

We kunnen dan ook bij elk product een zgn. LGA certificaat overleggen. Zodat u zeker bent dat de materialen voldoen aan de strengste eisen. U vindt dit LGA certificaat bij de producten in de webshop.


In ons assortiment hebben wij o.a. een eetbaar goudstrooier met 23 karaats bladgoud flintertjes. De flintertjes geven elk gerecht een prachtig feestelijk en exclusief tintje. Deze strooier is ook in zilver te verkrijgen. Voor de horeca of grootverbruikers zijn er speciale verpakkingen / afmetingen en condities mogelijk.

Eetbaar goud en zilver zijn te verkrijgen in vierkante velletjes. De velletjes geven een briljant en sprankelend effect aan elk gerecht. Deze velletjes liggen los in een speciaal boekje en kunnen met een zogeheten goudoplegger worden aangebracht. Er is ook transfer eetbaar bladgoud. Hier zit het velletje bladgoud op transferpapier geperst. Dit bladgoud kunt u dan met een schaar knippen. Indien u bladgoud op voedsel wilt aanbrengen heeft u verder geen speciaal hechtmiddel nodig. Een zeer geringe kleefkracht van de ondergrond zorgt er al voor dat het bladgoud blijft zitten,

Eetbaargoud veiligheid

Deze edele metalen zijn volledig veilig te consumeren en zijn toegelaten door de Europese en Amerikaanse autoriteiten als voedseladditief onder de nummers: E174 zilver en E175 goud. Linova is officieel importeur van Noris Bladgoud fabriek uit Duitsland. Hier wordt onder strenge hygiënische voorschriften het eetbaar goud en zilver geproduceerd. We kunnen dan ook bij elk product een zgn. LGA certificaat overleggen, zodat u zeker bent dat de materialen voldoen aan de strengste eisen. U vindt dit LGA certificaat bij de producten in de webshop. Let op: Koop nooit eetbaar goud of zilver zonder dit certificaat. Dit kan schadelijk zijn voor uw gezondheid

Dank voor uw inschrijving!
Toegevoegd!
Opgeslagen!
$$$data$$$