Crustal van Stoopen & Meeûs

Crustal BannerDeze minerale wanddecoratie creëert muren met structuur en karakter. Crustal ziet er niet alleen authenthiek uit, maar voel ook echt aan en brengt de harmonie van de natuur naar binnen.

Crustal is een hoogst veelzijdige decoratieve afwerking voor muren, die in één enkele laag geplaatst kan worden. Crustal Mono kan zowel een egale krijtmatte pleister creëren als een ruwe, natuurlijke look. Voor meer diepte brengt Crustal Accent dan weer meer of minder subtiele kleurnuances aan. De trage droogtijd laat toe om in alle rust te werken aan een unieke wanddecoratie die de harmonie van de natuur van buiten naar binnen brengt. Crustal biedt zo een perfecte oplossing om een strakke moderne stijl te combineren met ruwe organische elementen.

Klik hier om de kleuren te bekijken!

Stoopen & Meeus bevestigt met de unieke productinnovatie Crustal zijn plek aan de top van producenten van minerale bepleisteringen. Binnen het algemeen gamma ademende minerale muurproducten vult Crustal een leemte: door de gemakkelijke afwerking en ruime bewerkingstijd leent het zich bij uitstek tot het bepleisteren van grote oppervlaktes. Het samenspel van al deze elementen maakt van Crustal de meest kost-efficiënte minerale toepassing om een zeer kwalitatief en visueel natuurlijk effect neer te zetten.

Stoopen & Meeûs Crustal

Het sterk gestructureerde Crustal creëert in de eerste plaats een ruwe, authentieke look. Deze kan worden bewerkt tot een egalere pleister, maar ook tot het uitzicht van bijvoorbeeld gesteente, hout of kurk. Telkens blijven de goede eigenschappen van minerale verf behouden: Crustal is ademend, VOC-vrij en natuurlijk.
Door zijn veelzijdigheid maakt Crustal complexe muurprojecten simpel. De stijlvolle kleuringen en mooie structuren maken de hand van de vakman letterlijk zichtbaar en staan garant voor een authentieke en bijzondere muur. De vakman kan namelijk spelen met profielen en patines: het bewerken met kammen, borstels of spatels en het toevoegen van kleurpigment levert ontelbare structuren en kleuren op. Crustal voegt hierdoor karakter toe aan zowel landelijke als moderne gebouwen, zorgt voor een uniek muurgevoel en draagt bovendien bij tot een natuurlijker leefmilieu in huis.

Crustal is een minerale verf op basis van kalk. Het wordt geleverd in poedervorm en ter plaatse aangemaakt met water.
De vakman plaatst Crustal in één of 2 lagen en geeft er vervolgens creatief vorm aan, zij het met gladdere en grovere stukken in dezelfde muur, zij het met meer kleurnuance. De hoeveelheid aanmaakwater en de aangebrachte dikte bepalen samen de “verwerkingstijd” op de muur.
De kleuraccenten brengen meer diepte en worden – indien gewenst - in een tweede laag ingewassen. Het unieke eindresultaat is dus volledig in handen van de vakman en zijn creativiteit. Of aan de wensen van de eindklant: doordat het resultaat instant zichtbaar en toch nog te bewerken is, kan de vakman doorwerken tot alles geheel naar wens is.

Crustal is dus een duurzame, milieuvriendelijke techniek, die perfect past in de nieuwe trend van ruwe minerale wanden. De natuur komt zo op een gesofisticeerde en esthetische wijze gebouwen binnen. De makkelijke plaatsing waarborgt eindeloze mogelijkheden voor eigentijdse afwerkingen.

Dank voor uw inschrijving!
Toegevoegd!
Opgeslagen!
$$$data$$$