Kalkverf en Leemverf

Linova is de specialist in kalkverf en leemverf. Verfsoorten met bijzondere eigenschappen. Krijtverf produceren wij zelf al jarenlang voor onze eigen merk Justpaint en voor vele private labels.
Kalkverf en Leemverf worden in poedervorm geleverd met originele pigmenten om de kleur te maken. Mooier en authentieker kan niet! Prachtige verf en bovendien een bijdrage aan een gezond binnenklimaat.

 


Webshop

Kalkverf van Stoopen & Meeûs is een kalkmatte, decoratieve verf die binnen, maar ook buiten kan toegepast worden. Binnen zijn er vele decoratieve schilder- en spateltechnieken mogelijk!  Kalkverf biedt steeds een bijzondere meerwaarde! De verf leent zich zeer goed voor restauraties en renovaties van oude gebouwen. Bovendien is het een ‘natuurlijke verf’ met een groot traditioneel en ecologisch karakter.

Stoopen & Meeûs Kalkverf

Leemverf is een matte, minerale en ecologische muur- en plafondverf voor binnentoepassingen. De verf is bijzonder geschikt voor een breed spectrum van toepassingen, gaande van authentieke renovatie van oude gebouwen tot de meest eigentijdse interieurs. Leemverf vertoont relatief weinig kleurnuances vergeleken met b.v. kalkverf.

Stoopen & Meeûs Leemverf

Dank voor uw inschrijving!
Toegevoegd!
Opgeslagen!
$$$data$$$