Koopmans Verf

Het Koopmans verf assortiment bestaat uit onder meer watergedragen en lijnoliedragende verfproducten, zoals de Perkoleum en Ecoleum, of producten gemaakt van hernieuwbare grondstoffen. Alle verven zorgen voor een optimale bescherming van uw kostbare bezit en dragen bij aan een verminderde milieubelasting.

De verfproducten van Koopmans passen bij uitstek in het assortiment van Linova. Koopmans verf heeft een prachtig assortiment dat zich onderscheidt in de markt door kwaliteit en een lage prijs. Uiteraard heeft Linova in de kleurmakerij een mengmachine van Koopmans verf. Wij maken dus alle producten van voor u op kleur. Doordat wij een grote voorraad hebben kunnen wij de producten a la minute leveren. Neem daarbij de zeer gunstige prijs die Linova u kan bieden en de keus is dan snel gemaakt: Koopmans verf koopt u het best bij Linova online. Dit merk heeft een uitgebreid assortiment, maar we kunnen toch wel stellen dan de Ecoleum en Perkoleum de bekendste producten zijn. Beide producten danken hun duurzaamheid aan het bestanddeel lijnolie. Lijnolie is een natuurlijk bindmiddel dat gewonnen wordt uit vlas en bijzondere eigenschappen heeft. De moleculen van lijnolie en zeer kort en kunnen daardoor diep in de ondergrond (meestal hout) dringen. Vervolgens droogt de lijnolie door zuurstof op te nemen. Dit noemen we drogen door oxidatie. Doordat de lijnolie zuurstof opneemt worden de moleculen lang en zetten zich vast in de ondergrond. De producten Ecoleum en Perkoleum zijn daarom zeer duurzaam en hebben de beste hechting op hout die mogelijk is. Juist de iets tragere droging van Ecoleum en Perkoleum draagt enorm bij aan de hechting op de ondergrond. Kortom wilt u hout goed beschermen dan zijn Ecoleum en Perkoleum de aangewezen producten.

Koopmans Ecoleum is het beschermmiddel voor ruw en fijn bezaagd hout. Ecoleum hecht ook prima op oude/verpoederde carboleum lagen en ongeschuurd verweerd hout. Dus het hout vooral niet schuren! Ideaal toch! Het product wordt slechts in één laag aangebracht. Als het product weg schiet in de ondergrond dan direct nat in nat nog een laag aanbrengen. De lijnolie dringt diep door in het hout en dit betekent dat u voor jarenlang een optimale bescherming heeft. Als de laag na verloop van tijd schraal is geworden kunt u eenvoudig weer een laag aanbrengen. Effectiever en gemakkelijker kan bijna niet. Linova verkoopt de Ecoleum vooral voor gepotdekselde schuren en kapschuren, schuttingen, pergola’s, hekwerk en al het tuinhout. Ook gevelbetimmeringen kunnen uitstekend met Ecoleum worden behandeld. Bij Linova maken we alle Ecoleum kleuren direct voor u in onze kleurmakerij. In onze webshop kunt u de kleuren kiezen.

Koopmans Perkoleum is toch wel een heel bijzonder product. Het is een verfproduct dat zich al jarenlang bewezen heeft en zo simpel in gebruik. Perkoleum is een eenpot systeemverf, dit betekent dat u geen grondverf nodig heeft. U maakt van Perkoleum een grondverf door door deze te verdunnen met 10-15% terpentine. Hierdoor dringt de Perkoleum zeer diep in het hout en kan de lijnolie in het product zijn conserverende werking optimaal uitoefenen. De volgende lagen worden 2x onverdund aangebracht (evt. 5% terpentine bij koud weer). Het verschil tussen Perkoleum en Ecoleum is dat de Ecoleum geschikt is voor ruwhout en absoluut niet op glad of geschuurd hout geplaatst mag worden, terwijl Perkoleum zich gedraagt als een verf. Perkoleum kan ook als muurolie worden toegepast, zoals dit gebeurd op oa. de grachtenpanden in Amsterdam. Perkoleum is verkrijgbaar in hoogglans en zijdeglans en in dekkende verfbeits of als transparante beits. Linova verkoopt de Perkoleum vooral voor woningen, boerderijen, stallenbouw, stacavarens, schafketen, pipowagens en blokhutten. Eigenlijk alle houten ondergronden die een duurzame afwerking vragen en waarbij gemak in verwerking belangrijk is. Linova maakt voor u alle kleuren Perkoleum in onze kleurmakerij en natuurlijk geven wij u ook advies over de werkwijze die u kunt volgen bij het aanbrengen van Perkoleum.

Dan zijn er nog veel meer Koopmans verfproducten die wij bij Linova op voorraad houden. Krijtverf van Koopmans is de goedkoopste van Nederland. Olien voor o.a. tuinmeubelen, een prima watergedragen verf voor binnen, muurverf, parketlak en vloerlak. De vloerlak maken wij ook in alle kleuren voor u. In het assortiment zitten ook nog een aantal specialiteiten die erg handig zijn zoals o.a.: Wegenwit, IJzermenie en Hechtprimer. Ook de muurverven zijn zeer goed en voordelig. Bij Linova vinden we het erg prettig dat de meeste producten ook in klein verpakking van bijvoorbeeld 0,25L beschikbaar zijn. Kortom: Koop uw Koopmans verfproducten bij Linova online. Indien u vragen heeft kunt u uiteraard gebruik maken van onze klantenservice, waar wij u graag van advies voorzien.

Daarom kiest u voor Koopmans Verf!

  • Compleet assotiment aan binnen- en buitenverfproducten
  • 100% betrouwbare productkwaliteit
  • Vooruitstrevend in duurzaamheid en gebruiksgemak
  • Keuze uit meer dan een half miljoen kleuren
  • Oog voor mens en mileu
  • Bekend van tv, o.a. het populaire tv programma Robs Grote Tuinverbouwing
Dank voor uw inschrijving!
Toegevoegd!
Opgeslagen!
$$$data$$$