Copperant Muurverf

Copperant is de groenste verf die toch in vrijwel alle kleuren verkrijgbaar is

 

Copperant Pura muurverf extra mat

Een Superieure, extra matte watergedragen muurverf op basis van plantaardig bindmiddel en andere natuurlijke grondstoffen.

De verf heeft een zeer goede hechting op ondergronden als cement, hout, steen en gips, droogt snel en isoleert nicotine- en roetvlekken. Pura Muurverf beantwoordt aan de hoogste schrobvastheid klasse 1 en dekking klasse 2 (DIN EN13300) en is niet gevoelig voor bacteriële aanslag in vochtige ruimtes.

 

Copperant Pura Monopac Muurverf

Copperant Pura Monopac is natuurzuivere muurverf op waterbasis en een plantaardig bindmiddel. Dekkingsklasse 1 en een schrobvastheids klasse van 2 volgens ISO 11998.

Copperant Pura Monopac is makkelijk te verwerken, geeft geen aanzetten en is extra mat en dekt in 1 keer. Vanwege het reukarme karakter is deze muurverf zeer geschikt voor toepassing in ziekenhuizen, scholen,kantoren,hotels e.d. Door zijn lange open tijd ideaal voor oa plafonds

 

Copperant Altra voorstrijk

De Copperant Altra Voorstrijk is een Voorstrijk op waterbasis geschikt voor sterk zuigende, poreuze ondergronden of voor vastzetten van een oude poederende laag.

De Altra voorstrijk is goed te gebruiken op stuc en pleister werk, spuitwerk (spack) en gipsplaten. Wij raden aan het aan te brengen met een kwast, roller of airless spray. De voorstrijk is op waterbasis en bestaat voor 85% uit natuurlijke grondstoffen. De Altra voorstrijk is perfect te combineren met de Altra muurverven en Pura muurverven.

 

Copperant Altra White

Copperant Altra White, een nieuwe standaard in muurverven. Een biobased ultra matte muurverf gebaseerd op Decovery® technologie van DSM. Super dekkend, geschikt voor spuitapplicatie bij zéér lage druk op ondergronden als cement, hout, steen en gips en droogt snel. Vrijwel geen spuitnevel voor een superstrak resultaat. Bij zuigende ondergronden het oppervlak behandelen met de Altra Muurprimer (voorheen Altra Voorstrijk). Altra White beantwoordt aan dekking klasse 1 en schrobvastheid klasse 2 (DIN EN13300).

 

Copperant Minérale Interior

Copperant Minérale Interior is een ademende hybride silicaat muurverf versterkt met een biobased binder. Deze muurverf voor binnen is op basis van natuurlijke grondstoffen en volledig oplosmiddelvrij voor een gezonde leefomgeving. Minérale Interior heeft een goede weerstand tegen schimmelvorming, is blijvend wit en verwerkt super. Deze muurverf heeft een uitstekende dekking (klasse 1) en een hoge witheid. Wij adviseren twee lagen aan te brengen voor het beste resultaat en voor donkere tinten de Pura Muurverf in te zetten

 

Copperant Minerale Muurverf Kalkmat

Een kalkmatte sol-silicaat muurverf op basis van de beproefde bindmiddelcombinatie kieselsol en kaliwaterglas. De verf heeft een zeer goede hechting op minerale ondergronden, op oude andersoortige verflagen en niet-zuigende ondergronden. Minérale Muurverf biedt bescherming tegen doorslag van regen, is in hoge mate waterafstotend en heeft een zeer goede weerstand tegen micro-organismen en algen. Uitermate geschikt voor het overschilderen van metselwerk en vochtige ruimten zoals badkamers en kelders. Bij uitzetting scheurt de afwerklaag niet en dankzij de zeer hoge waterdampdoorlatendheid en sterke hechting is er geen vochtophoping en bladdert de verf niet. Mede hierdoor heeft deze muurverf een zeer hoge buitenduuraamheid.

 

Copperant Minerale voorstrijk

Kleurloze, impregnerende primer op basis van kieselsol en waterglas (= sol-silicaat).Voor het fixeren van sterk of onregelmatig zuigende en licht poederende mineraleondergronden. Grondlaag voor Copperant Minérale Muurverf systeem. Zeer geschiktvoor het behandelen van cement- en/of kalkbepleistering, historische gebouwen enmonumenten. Kan ook binnen worden toegepast.

 

Dank voor uw inschrijving!
Toegevoegd!
Opgeslagen!
$$$data$$$