Rigo Skyn Mineral

Eco voet

Meesterwerk door Vakmanschap! Skyn Mineral verf is een muurverf gemaakt door meesters in het maken van fijne omgeving. Met Rigo Skyn Mineral muurverf creëert u een tweede huid op de muur of het plafond. De basis van deze minerale silicaat muurverf is waterglas. Hierdoor vormt deze Skyn Mineral niet zoals andere verf een laag over de ondergrond, maar komt er een ontzettend goede verbinding mét de ondergrond. Hierdoor hecht Skyn Mineral bijvoorbeeld heel erg goed en gaat niet bladderen.

Wat is Skyn Mineral?

Skyn Mineral zijn minerale muurverven die ontwikkeld is door de vakmensen van Rigo in samenwerking met Beeck Mineral Farben (seit 1894) uit Duitsland. In de Rigo verffabriek wordt vakmanschap en passie gecombineerd tot prachtige producten die elke vakschilder  omarmt.
Minerale muurverf zoals de Rigo Skyn Mineral Muurverf wordt gemaakt uit enkel natuurlijke materialen. Daardoor is deze verf niet alleen ecologisch maar ook nog eens ontzettend duurzaam. Rigo Skyn verf is van nature sterk waterdampdoorlatend en vochtregulerend. Bovendien is deze minerale muurverf, silicaatverf,  door zijn natuurlijke alkaliteit niet gevoelig voor algen en schimmels. Ideaal dus voor vele omstandigheden. 


Welke producten van Skyn Mineral zijn er?

Bij Linova hebben we alleen de beste en fijnste minerale verf is het assortiment. Daarom hebben we onder andere de Rigo Skyn Mineral Muurverf. Met deze minerale verflijn hebben we minerale silicaatverf voor binnen én voor buiten in het assortiment.

Een goed begin is het halve werk, daarom is het belangrijk om een goede voorbereiding te treffen voordat u gaat schilderen met Skyn Mineral. Deze voorbereiding treft u onder andere met:

Rigo Skyn Fixatief

De Rigo Skyn Fixatief is er speciaal voor het verstevigen en verzadigen van onbehandelde, minerale ondergronden. Het fijne van dit product is dat het ook als verdunner van de Skyn Minerale Silicaatverf gebruikt kan worden.


Skyn Sol Mineral Silicaatverf (binnen)

Voor minerale ondergronden binnen is de Rigo Skyn Sol Minerale Silicaatverf geschikt. Het is een echte aanrader om minerale muurverf Rigo Skyn Sol Mineral Muurverf binnen toe te passen, het  is namelijk een ademende en vochtregulerende minerale muurverf die zorgt voor een gezond binnenklimaat.
De Rigo Sol Minerale Silicaatverf zorgt voor een hoogwaardige dekkende en matte afwerking van de ondergrond (zeer goede hechting door verkiezeling). Door het op kleur mengen van deze verf met minerale pigmenten staat Skyn Sol Mineral Silicaatverf voor binnen garant voor een hoge kleurvastheid. Daarnaast is deze minerale muurverf voor binnen erg gebruiksvriendelijk en eenvoudig met een kwast, roller of verfspuit aan te brengen.
Deze silicaatverf voor binnen is vrij van oplosmiddelen, conserveermiddelen en biociden. Doordat deze muurverf goed afwasbaar is kunt u deze minerale muurverf voor binnen gebruiken op de gebruikelijke en meest voorkomende plafonds en wanden in renovatiewerken, onderhoudswerken en nieuw werk.


Skyn Mineral Silicaatverf (buiten)

Deze silicaatverf is een zeer onderhoudsvriendelijke, matte muurverf met een zeer fijne korrel speciaal voor buiten. Door waterglas en de minerale pigmenten die gebruikt worden in deze muurverf is deze silicaatverf voor buiten uitzonderlijk kleurvast, lichtecht en UV bestendig. Daarnaast is deze gebruiksvriendelijke minerale muurverf vrij van oplosmiddelen, conserveermiddelen en biociden. Door de natuurlijke alkalitiet beschermt de Skyn Mineral Silicaatverf tegen algen en schimmels. Daarnaast zal deze muurverf voor buiten niet gaan afbladderen wat deze Skyn Mineral uitermate geschikt maakt voor onderhoud van historische monumenten maar zeker ook voor nieuwbouw.


Skyn Reno Mineral Silicaatverf (buiten)

Deze Skyn Reno Mineral Silicaatverf is net als de hierboven genoemde muurverf geschikt voor buiten. De Skyn Reno Mineral Silicaatverf kan ook op eerder met muurverf geschilderde ondergronden aangebracht worden. Zo is deze Skyn Reno Mineral Muurverf dus uitermate geschikt voor onderhoudsschilderwerk aan monumenten, gebouwen en huizen. Deze Skyn Reno Mineral Silicaatverf is ook geschikt als gladde afwerking op nieuwe ondergronden. Silicaatverf is gebruiksvriendelijk doordat deze eenvoudig te verwerken is met een kwast, roller of verfspuit. Net als de bovengenoemde Skyn Mineral muurverf is deze Skyn Reno Minerale Silicaatverf uiterst kleurvast, uv-bestendig en bladdert deze verf niet af. Daarnaast is door zijn optimale hechting en dampdoorlatendheid dit de perfecte muurverf voor buiten voor jarenlang onderhoudsvrij strak eindresultaat.


Wat zijn de prijsgroepen van Skyn Mineral?

Meesterwerk door vakmanschap! Wat bij Skyn Mineral Muurverf anders is dan bij de gangbare muurverven en latex is dat Skyn Mineral muurverf op ambachtelijke wijze op  kleur wordt gebracht door kostbare, natuurlijke, intense pigmenten en niet de fabrieksmatige, synthetische, volop geproduceerde pigmenten. Omdat men bij Rigo gelooft in eerlijke prijzen voor waardevolle producten is de Skyn Mineral verdeeld in prijsgroepen. Het kleurrecept van de door u gekozen kleur bepaalt hoeveel pigmenten toegevoegd moeten worden aan de Skyn Mineral muurverf, des te donkerder of helderder de kleur, hoe hoger de prijsgroep en daarmee de prijs van een verpakking Skyn Mineral. Vanwege het ambachtelijk handmatig op kleur maken van de verf is er altijd sprake van een levertijd. Informeer hier naar bij verkoop@linova.nl


Welke kleuren van Skyn Mineral zijn er ?

De Rigo Skyn Mineral is verkrijgbaar in standaard wit en 200 prachtige kleuren uit de Rigo Skyn Mineral waaier.

In deze kleurenwaaier voor minerale silicaatverf vindt u 200 uiteenlopende kleuren. Van natuurlijk tot uitzonderlijk, van licht tot donker. Alle kleuren worden door kleurexperts ontwikkeld en gemengd met hoogwaardige pigmenten. In combinatie met de samenstelling van de Skyn Mineral producten ontstaat er op deze manier minerale verf met een uitstekende kleurvastheid. Vale en verkleurde muren behoren tot het verleden met Skyn Mineral.

 


Waar kan ik een kleurenwaaier van Skyn Mineral krijgen?

De Skyn Mineral kleurenwaaier kunt u eenvoudig, net als de Skyn Mineral silicaatverf kopen bij linova.nl. Daar werken professionals op het gebied van duurzame verf.  Zo bent u verzekert van kwaliteit en kennis. Linova is al jaren specialist op het gebied van duurzame en milieuvriendelijke verf zoals onder andere de Rigo Skyn Mineral.


Skyn Mineral aanbrengen

Het aanbrengen van minerale verf is niet moeilijk. Deze gebruiksvriendelijke muurverf is zowel voor de vakschilder als voor de doe-het-zelver prima aan te brengen met een kwast of roller. De doorgewinterde vakschilder kan deze muurverf ook aanbrengen met een airless verfspuit. Door de geweldige dekkracht van deze duurzame verf heeft u eenvoudig en snel een mooi resultaat.
Bereidt u goed voor op de verfklus door u te verdiepen in de ondergrond die u wilt gaan schilderen. Moet deze misschien behandelt worden met een voorstrijk? Betreft het een nieuwe ondergrond of zit er al verf op? Welke kleur wilt u? En moeten er nog reparaties zoals het vullen van (bouw)scheuren, naden en kieren uitgevoerd worden?


Op welke ondergronden kan minerale muurverf aangebracht worden?

Minerale silicaat muurverf is uitermate geschikt voor minerale ondergronden. Maar wat zijn nu minerale ondergronden? Minerale ondergronden zijn poreuze ondergronden van bijvoorbeeld beton of metselwerk. U kunt hierbij denken aan kalkpleister, kalkcementpleister, cementpleister, beton, baksteen, kalkzandsteen, leem, gipspleister, kalk-gipspleister, gips-stucwerk en gipsplaten. Wilt u minerale muurverf binnen aanbrengen op een niet minerale ondergrond bijvoorbeeld een wand die als is gesausd, dan is de Skyn Sol Mineral Muurverf een geschikt product.

Eco voet


Minerale muurverf online kopen

Minerale muurverf online kopen zoals de Rigo Skyn Mineral kunt u het beste doen bij linova.nl. Hier vindt u duurzame minerale muurverf en een goed verfadvies. Minerale muurverf voor binnen en buiten vindt u bij Linova. Ook geschikte kwasten, rollers en andere benodigdheden bent u bij linova.nl aan het juiste adres.

We begrijpen dat minerale verf en silicaatverf niet zo bekend zijn als de gangbare muurverven. Maar omdat duurzame verf zeker een oplossing is voor de toekomst zonder dat u op kwaliteit hoeft in te leveren beantwoorden we hieronder de meest gestelde vragen over Skyn Mineral.

 

Veelgestelde vragen over Skyn Mineral

Skyn Mineral is een minerale muurverf van het Nederlandse verfmerk Rigo en is ontwikkeld in nauwe samenwerking met het Duitse Beeck Mineralfarben. Bij Rigo verbinden ze meesterschap met vakmanschap en dat resulteert in kwalitatief hoogstaande én gebruiksvriendelijke duurzame producten. Goed voor het milieu en goed voor jezelf, want deze producten zorgen voor een fijn klimaat. Skyn Mineral is een verflijn met diverse minerale muurverven voor binnen en buiten. Uiteraard is er ook een geschikte voorbehandeling verkrijgbaar zoals de Skyn Fixatief.

Rigo Skyn Mineral is erg gebruiksvriendelijk en hecht op alle minerale ondergronden. U brengt deze duurzame, minerale muurverf aan met een (blok) kwast of roller. Desgewenst kan deze muurverf ook met een airless verfspuit aangebracht worden, nadat de ondergronden die niet van deze minerale muurverf voorzien hoeven te worden zorgvuldig zijn afgeplakt met folie of maskeerpapier.

Ondanks dat de Skyn Mineral een ontzettend goede dekkracht heeft, raden we aan om minimaal twee lagen Skyn Mineral aan te brengen. Dit komt de duurzaamheid, kleur, bescherming en natuurlijk het eindresultaat ten goede.

Skyn Mineral Muurverf moet per laag minimaal 8 uur drogen.

Skyn Mineral is verkrijgbaar in standaard wit en 200 andere kleuren uit de Skyn Mineral waaier. Hierin vindt u prachtige, intense kleuren voor binnen en buiten. Ook mooie pasteltinten vindt u terug in de Skyn Mineral Kleurenwaaier. Zo is er altijd een kleur die bij u past om te schilderen met Skyn Minerale verf van Rigo. Door de natuurlijke pigmenten in deze verf zal de Skyn Mineral verf niet verkleuren.

Minerale muurverf online kopen zoals de Rigo Skyn Mineral kunt u het beste doen bij linova.nl. Hier vindt u duurzame minerale muurverf en een goed verfadvies. Linova is al jaren specialist op het gebied van duurzame en milieuvriendelijke verf zoals bijvoorbeeld de Rigo Skyn Minerale Muurverf. Bestel eenvoudig ecologische minerale muurverf op linova.nl. Wilt u snel aan de slag? Geen probleem. Linova heeft veel ecologische verf op voorraad tegen scherpe prijzen. Weet u niet zo goed hoe u minerale muurverf aanbrengen het beste kunt doen? Geen probleem! Linova helpt u graag bij het kiezen en bestellen van de juiste verf voor uw project en wensen. Daarnaast voorzien we u ook van goed en eerlijk advies. Neem hiervoor telefonisch of per mail contact met ons op en stel uw verfvraag. U kunt zich ook inschrijven voor onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven. Via deze nieuwsbrief vallen we u niet lastig, maar voorzien we u van informatie over onze nieuwste producten, ontvangt u schildertips, leest u alles over minerale verf en blijft u op de hoogte van onze acties en aanbiedingen.

Dank voor uw inschrijving!
Toegevoegd!
Opgeslagen!
$$$data$$$