Kölner Instacoll Systeem - basis geel


Kölner Instacoll Base: Geel / Yellow / Jaune / Gelb - 100ml
16,08 incl. btw

Kölner Instacoll Base: Geel / Yellow / Jaune / Gelb - 500ml
68,06 incl. btw

Kölner Instacoll Base: Geel / Yellow / Jaune / Gelb - 1L
120,61 incl. btw

Kölner Instacoll Base: Geel / Yellow / Jaune / Gelb - 4L
464,13 incl. btw

Een acrylmixtion voor binnen en buiten vergulding met zeer bijzondere eigenschappen. Het systeem bestaat uit 2 producten. 1. een basislaag, 2. een Activator.

LET OP! De Activator dient u apart te bestellen!

Meer informatie over de Kölner Instacoll verguld methode:

Bekijk informatie en instructies!

Omschrijving: 
De basislaag (base) wordt aangebracht met penseel (kunststofhaar) of met spuitpistool. Na droging (1-2 uur) kan in de basislaag gedurende een periode van ± 1 uur hoogglanzend worden verguld. Daarna kan men de basislaag steeds weer opnieuw excact de juiste kleefkracht geven door deze met een doekje of penseel met activator te behandelen.

Activeren kan op vlakken die reeds geactiveerd zijn geweest en zelfs nog maanden later. Het inwerken van de Activator duurt ongeveer 5/10 minuten afhankelijk van de omstandigheden. Men moet simpelweg wachten tot de activator geheel opgedroogd is, waarna men weer 1 uur lang hoogglanzend kan vergulden.

Indien u gewend bent met oliemixtion te werken is het misschien even wennen, maar als u eenmaal de mogelijkheden en het gemak van dit systeem heeft ervaren zult u steeds vaker met met de Instacoll producten gaan vergulden. In diverse landen toegepast op grote projecten en reeds langere tijd getest op buitenduurzaamheid.

Linova adviseert bij dit product:
Dank voor uw inschrijving!
Toegevoegd!
Opgeslagen!
$$$data$$$