Linova Eco Paint Hub in Bussum

Thema dag linova 7 & 8 april

Linova Eco Paint Hub in Bussum


De Linova Eco Paint Hub is onze advies satelliet in het midden van het land. In de monumentale Villa Deli Toewa (1885 gebouwd) tegenover het NS station Naarden Bussum bent u op afspraak van harte welkom. Onze technische verfadvies gesprekken zijn gratis. Wilt u ecologisch bouwen of verbouwen? Wilt u, uw interieur weer gezond maken? Of heeft u interesse in ambachtelijke & decoratieve schildertechnieken dan bent u bij Linova aan het juiste adres. Voor kleur en interieur adviezen en historisch kleuronderzoek vragen we een vergoeding.
Nu ecologisch schilderen, overstappen is niet moeilijk
Verf en afwerkingen zijn onze specialiteit. We geven oa. advies aan architecten, interieur stylisten, eco bouwondernemingen, vastgoedbeheerders & bezitters zoals overheden, organisaties en VvE’s. Uiteraard zijn schildersbedrijven en andere professionals welkom. Ook voor particulieren die vragen hebben over het ecologisch afwerken en schilderen van een woning ruimen we tijd in.


Monumentaal en historisch schilderwerk


Linova is al jaren de specialist op het gebied van monumentaal schilderwerk. We bezitten de juiste kennis en contacten voor het schilderen van een monument. Traditioneel kleurgebruik, kleuronderzoek, vergulden, schildertechnieken zoals hout- en marmerimitaties, muurschilderingen enz. Wij delen graag onze kennis en kunde met u.

Wilt u een afspraak maken?


Dan graag even een email met uw contact gegevens en een korte omschrijving van uw adviesvraag naar info@linova.nl.


Dank voor uw inschrijving!
Toegevoegd!
Opgeslagen!
$$$data$$$