Keim PoLyChro - kleurenwaaier Le Corbusier


Keim PoLyChro - kleurenwaaier Le Corbusier
65,95 incl. btw

 “Kleur is … een trigger voor krachtige effecten. Kleur is een factor van ons bestaan."  Dit beroemde citaat van Le Corbusier is mede de gedachte achter de prachtige le Corbusier Keim kleuren.
De Le Corbusier kleuren zijn alleen verkrijgbaar bij geselecteerde verkooppunten. Linova is een officieel Keim Le Corbusier  verkooppunt. Hier vindt u naast de ecologische verf uit de Le Corbusier poLyChro collectie ook de le Corbusier Kleurenwaaier. Met deze kleurenwaaier kunt u eenvoudig thuis of op het project bekijken welke kleuren u wilt gaan gebruiken

Keim waaier


De Architectural Polychromy bevat 63 fascinerende en prachtige kleuren die Le Corbusier tussen 1931 en 1959 creëerde. Alle kleuren zijn op basis van de natuur en kunnen indrukwekkend met elke andere kleur uit deze waaier van Le Corbusier van Keim gecombineerd worden. Alle kleurtonen zijn bij uitstek architectonisch en hebben de hoogste kwaliteit qua kleurbetekenis en kleurrijkdom. Met andere woorden; deze prachtige Le Corbusier kleuren van Keim zijn vertaald naar verfrecepturen met een onovertroffen kwaliteit. Gemaakt met de meest pure kleurpigmenten en hebben daardoor een ongeëvenaarde kleurdiepte en -intensiteit. Le Corbusier van Keim kleuren uit de polyChro waaier zijn de perfecte symbiose van zijdematte kleuren met een fascinerende kleurdiepte.
Kleuren vol leven, intensiteit en tegelijkertijd elegant en tijdloos. De uitvouwbare kleurenwaaier geeft u een eerste indruk van de unieke kleurenwereld van Le Corbusier van Keim. Neem deze wereld tot u en laat u inspireren!

 

Dank voor uw inschrijving!
Toegevoegd!
Opgeslagen!
$$$data$$$