Evert Koning Schildersverven

Met Evert Koning brengt Rigo Verffabriek een nieuwe hoge standaard voor watergedragen lakken op de markt. De conventionele lakken zijn door hun uitgelezen eigenschappen echte specialties in een markt van commodities. De historie van Evert Koning als zelfstandige verffabriek gaat terug tot 1924. Sinds 1991 maakt het bedrijf deel uit van Rigo Verffabriek.

Bij Linova zijn we er al lang van overtuigd: Een kleine fabrikant als Evert Koning kan uitstekende verf leveren! De geschiedenis van dit bedrijf gaat terug naar 1924. Een degelijk merk met prachtige producten. Evert Koning verf onderscheidt zich doordat de producten van zeer hoge kwaliteit zijn en voordelig in prijs. Immers deze fabrikant is niet bezig met het maken van grote marketing kosten maar stopt liever een oerdegelijk kwaliteits product in het blik.

Linova levert de Evert Koning verf al sinds onze oprichting in 1990. We leveren de producten aan schilders, particulieren maar we hebben ook opdrachtgevers zoals woningbouw verenigingen die voor de kwaliteit van Evert Koning verf gaan.

Vaak wordt gedacht dat een kleinere fabrikant minder in staat is hoogwaardige innovatieve producten te ontwikkelen. Laat dat nou bij Evert Koning in het geheel niet kloppen. Natuurlijk zijn er een aantal vaste waardes binnen het assortiment zoals de Edelstand verf. Een product dat al sinds 1954 op de markt is. Voor het eerst enigszins aangepast in 2009 maar nog steeds op basis van lijnolie en alkydhars. Deze combinatie maakt dat de verf zich kan meten in buitenduurzaamheid met alle bekende verven zoals de bekende SB verfsoorten. Echter eenmaal met de Edelstand gestreken, bent u verkocht, smeert als boter zal de doorgewinterde schilder zeggen. Onze klanten zijn al jarenlang zeer tevreden over dit product.

Evert Koning is in staat zeer innovatieve producten op de markt te brengen. De Ekodur watergedragen verf voor binnen is een mooi voorbeeld. Vraag het een schilder en hij zal zeggen dat Ekodur het beste watergedragen product is wat hij kent. Wij denken dat dit komt omdat de Evert Koning verf wordt geproduceerd bij de Rigoverf fabriek. Deze fabrikant brengt ook een groot aantal watergedragen vloer en parketlakken op de markt oa. Step en Skylt: Producten waarin de watergedragen verftechnologie tot op het hoogste niveau is ontwikkeld. Deze kennis wordt mede gebruikt voor het ontwikkelen van de Ekodur verflijn. De 2 componenten variant van Ekodur is werkelijk ongeëvenaard een zeer slijtvaste watergedragen lak in zijdeglans en glans. Prima voor op een vloer of ondergronden die veel te voorduren hebben. In dit product is een speciale technologie toegepast die er voor zorgt dan handvetten met name op ondergronden die veel worden aangepakt geen invloed hebben, denk hierbij aan deuren, kozijnen en trapleuningen. 

Doordat Evert Koning verf al zo lang bestaat heeft de fabrikant ook en prachtig tijdloos eigen kleurenpalet ontwikkeld. De fabriek heeft jarenlang in Zaandam gestaan. Zeker de bekende kleuren uit de Zaanstreek , zoals zaansgroen, zaanswit en zaanscreme zijn prachtig. Wat ons als Linova opvalt is dat het palet “Oud Hollandse Kleuren” van Evert Koning erg mooi zijn, en gemaakt worden met zeer goede pigmenten. Kortom een aanrader voor elk monument, boerderij of molen.

Uiteraard verkopen wij ook de Evert Koning kleurenwaaier met “Oud Hollandse Kleuren” 

In de kleurmakerij van Linova mengen wij voor u alle kleuren van Evert Koning. Natuurlijk heef Linova en Evert Koning kleurenmengmachine. Met meer dan 100.000 kleurrecepten zodat we ook de kleuren van andere merken in deze prachtige verfproducten kunnen mengen.

Zoals u van Linova gewend bent leveren wij de Evert Koning verf producten snel omdat wij alle producten ruimschoots op voorraad hebben. Besteld u voor 17.00 uur op werkdagen dan heeft u de producten zeker de volgende dag in huis. Wij kennen alle verfsoorten zeer goed en kunnen u prima adviseren. Koppel daaraan onze scherpe prijzen en de keuze is snel gemaakt: Evert Koning verf koopt u bij Linova online.

Dank voor uw inschrijving!
Toegevoegd!
Opgeslagen!
$$$data$$$