Copperant ALTRA Voorstrijk

  • Verspuitbaar
  • Bestaat uit 85% natuurlijke grondstoffen
  • Rendement 10 – 12 m2/ltr

Copperant ALTRA Voorstrijk wit 2,5L
€ 24,24 incl. btw

Copperant ALTRA Voorstrijk wit 10 L
€ 71,63 incl. btw

De Copperant Altra Voorstrijk is een Voorstrijk op waterbasis geschikt voor sterk zuigende, poreuze ondergronden of voor vastzetten van een oude poederende laag.

De Altra voorstrijk is goed te gebruiken op stuc en pleister werk, spuitwerk (spack) en gipsplaten. Wij raden aan het aan te brengen met een kwast, roller of airless spray. De voorstrijk is op waterbasis en bestaat voor 85% uit natuurlijke grondstoffen. De Altra voorstrijk is perfect te combineren met de Altra muurverven en Pura muurverven.

Linova geeft u graag advies over het gebruik van de Altra Voorstrijk. Belangrijk is dat de ondergrond waarop u de voorstrijk wilt aanbrengen ook daadwerkelijk inzuigt. M.a.w. ondergronden waarop al een afwerking zit zijn ongeschikt voor het aanbrengen van een voorstrijk. De voorstrijk mag geen laag vormen. Mochten er toch na droging glansplekken ontstaan  (dit duidt op laagvorming ) dan even de glans wegschuren. De Altra Voorstrijk is vrijwel reukloos en is gemakkelijk te verwerken met kwast of roller. U gebruikt de voorstrijk dan onverdund. Bij het gebruik van spuitapparatuur wordt de Altra Voorstrijk met water verdund. Kwasten en rollers kunnen eenvoudig met water worden uitgewassen. 
Voor meer informatie over de Altra voorstrijk heeft Linova op deze pagina de technische informatie en het msds blad toegevoegd.

Dank voor uw inschrijving!
Toegevoegd!
Opgeslagen!
$$$data$$$