Aquamarijn Rigo Toplin Aqua

Diverse soorten Aquamarijn aflak, houtbeits en grondverf vindt u bij Linova. Deze watergedragen lijnolie verf van Aquamarijn; Toplin Aqua is een natuurlijke, professionele verf. De lak beschikt over een mooie glans en is geschikt voor binnen. Linova heeft inmiddels de nieuwe Toplin Aqua ruim op voorraad en we leveren deze verf in satijn of glans in elke kleur. Bij ons bent u verzekerd van een ruim aanbod, scherpe prijs en de beste service.

Deze aflak geeft een mooie zijdeglans voor binnen. De lak heeft een prima standvermogen en is elastisch, houtvoedend en vochtregulerend. In vergelijking met de standaard verf van Aquamarijn werkt deze aflak even prettig en heeft het een aangename geur.

Ook de Linolux aflak glans is een watergedragen lijnolie aflak voor binnen. Voor buiten schilderwerk raden wij echter aan te werken met de Aquamarijn Toplin. Op deze manier heeft de aflak een uitstekende dekkracht en ziet het oppervlak er egaal uit. Deze lak is net als de satijn variant vochtregulerend, houtvoedend en ruikt aangenaam.

Deze grondverf is waterverdunbaar, geschikt voor binnen, hoog vullend, heeft een soepele verwerking en is na droging goed schuurbaar. Zoals alle verf en aflak is ook de grondverf van Aquamarijn gemaakt op basis van lijnolie-emulsie. Dit zorgt voor houtvoedende eigenschappen en een uitstekende hechting.

Deze voorlak is waterverdunbaar, geschikt voor binnen, hoog vullend, heeft een soepele verwerking en is na droging goed schuurbaar. Met deze voorlak creëert u een perfecte ondergrond voor de Toplin Aqua aflak.

Aquamarijn biedt een volledig assortiment duurzame en professionele schildersverven. Deze past dankzij de technische duurzaamheid in het regulier onderhoudsschema van vastgoedbeheerders. Het is hierdoor een goede keuze voor onderhoudsklussen. De recepturen van de verf zijn gebaseerd op lijnolieverf, maar is indien nodig aangepast een technische ontwikkelingen. Alle producten zijn gemakkelijk te verwerken en hebben een lange levensduur dankzij de grondstoffen die zo natuurlijk mogelijk zijn gehouden. Aquamarijn was vanaf begin jaren ’80 de eerste verfproducent in Nederland die zich bezighield met de ontwikkeling van natuurlijke verf op basis van herwinbare grondstoffen. Het uitgebreide assortiment kenmerkt vandaag de dag dit merkprofessionele natuurverf. Het maken van duurzame verf ziet Aquamarijn als hun bijdrage aan de verantwoordelijkheid die ieder mens heeft om het op deze wereld leuk te houden. Met voldoende grondstoffen om mooie producten te maken, met voldoende schoon drinkwater en voedsel om te kunnen leven. Dit is volgens Aquamarijn een logische en zinvolle bedrijfsvoering.

Linova biedt een ruim assortimet Aquamarijn verf en aflak. Heeft u het juiste product gevonden? Aquamarijn verf bestellen is bij ons heel gemakkelijk. Binnen enkele dagen wordt uw bestelling thuis afgeleverd. In ons ruime assortiment vindt u meer dan 8000 producten! Wilt u van advies voorzien worden? Vraag onze specialisten gerust om hulp en neem contact op, ze helpen u graag verder.

Dank voor uw inschrijving!
Toegevoegd!
Opgeslagen!
$$$data$$$