Stoopen en Meeus - Stuc Deco

  • Voor muren, plafonds. vloeren, aanrechten, douchen en trappen.
  • Naadloze afwerking.
  • Ook in natte ruimtes.
  • Strak egaal of met kleurnuances.
  • Mineraal, milieuvriendelijk en duurzaam.

Stuc Deco is een hoogwaardige, decoratieve, duurzame en milieuvriendelijke Stuc toepasbaar op vloeren, wanden en werkbladen (keuken, badkamer). Stuc Deco laat makkelijk toe bepaalde kleurnuances te creëren zoals bij een tadelakt. Het uitzicht kan variëren van een ruwe, genuanceerde Stuc tot een egale, glanzende tadelakt look.

Stuc Deco kan toegepast worden op bijna elke stevige ondergrond die in een goede staat verkeert, zoals bezetting, verf, chape, beton, tegels,… Stuc Deco is in het bijzonder geschikt voor renovaties van badkamers en oude tegelvloeren.

Kleuren:

Bekijk de kleuren!

Stuc Deco dient afgewerkt te worden met StucVernisPU, HardWaxOil of StucSoap op alle vloeren en natte ruimten. Het is steeds aangewezen om langdurig contact met vocht te vermijden, dit om het risico op kalkwaas te vermijden.(bv. douches dienen perfect leeg te lopen,…) Zolang de Stuc niet beschermd is, alle contact met vocht vermijden.

Hieronder ziet u hoeveel pigment u nodig heeft per verpakking en kleurpigmentatie:

  2,5% 5% 7,5%
Tester 12 gr. 24 gr. 36 gr.
4 kg. emmer 100 gr. 200 gr. 300 gr.
16 kg. emmer 400 gr. 800 gr. 1200 gr.

Instructievideo

Opmerking
Wij geven enkel technische ondersteuning en garantie op het product StucDeco indien er is geplaatst door een bedrijf dat gecertificeerd is StucDeco aan te brengen. D.w.z. de persoon die het materiaal plaatst, heeft bij Stoopen & Meeûs de praktijkopleiding gevolgd. Tevens geven wij enkel technische ondersteuning indien de ondergrondvoorbereiding wordt verricht middels de producten van Ardex. Bij bouwtechnische gebreken of onjuist gebruik/onderhoud geven wij geen technische ondersteuning en vervalt de garantie op Stucdeco.

Dank voor uw inschrijving!
Toegevoegd!
Opgeslagen!
$$$data$$$