Stoopen & Meeûs ConQrete

conqrete

Deze nieuwe lijn van decoratieve afwerking is prachtige toevoeging aan het uit gebreide assortiment van Stoopen & Meeûs. ConQrete is een Hoogewaardige decoratieve afwerking met het robuuste en industriële karakter van beton.

  • Natuurlijke betonlook,
  • extra mat
  • Talrijke creatieve mogelijkheden
  • Ademend en natuurlijk hedendaags
  • Voor muren, binnenshuis

 

ConQrete is een ready mix, ingekleurde pasta, te plaatsen met Venetiaans pleisterspaan in één enkele laag. Een tweede laag zorgt voor nog meer decoratieve mogelijkheden. Als ingrediënt geeft de natuurlijke kalk een ultramat eindresultaat en zorgt het, onbehandeld, voor een gezondere leef- en werkomgeving.

 

conqrete

 

Ondergrond

ConQrete wordt vooral gebruikt voor decoratieve afwerkingen op muren maar kan ook toegepast worden op hout, mdf, meubels zolang de ondergrond voldoende egaal, stabiel, schoon en droog is. ConQrete leent zich niet voor de natte ruimtes of horizontale afwerkingen die belast worden, zoals een vloer, trap of keukenaanrecht.

 

conqrete

 

Kleuren

Met de “Skyscraper”-collectie bieden we een unieke selectie van 6 kleuren. Ze zijn uitermate goed te combineren met de veelzijdigheid van kleuren in een hedendaags interieur.

Met de verschillende decoratieve technieken en de exclusieve waxen uit het Stoopen & Meeûs assortiment, creëer je al snel de bijzonder stoere look die mensen lang zullen onthouden.

 

Prachtige kleuren van Stoopen en meeus Concrete

 

 

 

 

Dank voor uw inschrijving!
Toegevoegd!
Opgeslagen!
$$$data$$$