Horsemencare, de enige kookverf die geschikt is voor ons klimaat

Horseman care kookverf

Horsemencare kookverf is een milieuvriendelijke beits voor onbehandeld hout. Gebaseerd op een 300 jaar oude Finse traditie waarbij de allernieuwste was-technologie aan toegevoegd is zodat deze nu ook geschikt is voor het Nederlandse en Belgische klimaat. Met Horsemencare kookverf wordt het hout op een natuurlijke manier voor jaren beschermd tegen weersinvloeden. Volledig natuurlijk, biologisch afbreekbaar en toch duurzaam? Jazeker! In dit artikel leest u meer over deze milieuvriendelijke beits voor binnen en buiten van Horsemencare.

Wat is Horsemencare kookverf?

Deze Finse kookverf is een reukloze, watergedragen beits voor binnen en buiten. Horsemencare kookverf is volgens eeuwenoud recept gemaakt van natuurlijke grondstoffen zoals tarwe, rogge, lijnolie, gecombineerd met natuurlijke wassen en pigmenten. Hierdoor ontstaat een beits die ademt, watervast is, niet bladdert of schilfert en het hout een prachtig matte en karakteristiek eindresultaat geeft met een Scandinavische uiterlijk.

Denken we aan Scandinavië, dan denken we aan de prachtige natuur, het vele hout en de prachtige houten gebouwen in de mooiste kleuren. Altijd in topconditie. Dat komt omdat er al eeuwenlang hout geschilderd en beschermt wordt met kookverf.
Deze natuurlijke beits, de Horsemencare kookverf, geeft door de minuscule wasdeeltjes, de natuurlijke oliën en het pigment een prachtige jarenlange bescherming aan uw hout met respect voor de natuur.


Dit maakt Horsemencare kookverf uitermate geschikt

De samenstelling van Horsemencare verf is dusdanig natuurlijk en doordacht dat hout behandeld met Horsemencare kookverf voor jaren duurzaam en milieuvriendelijk beschermt is tegen weersinvloeden.


Op welke ondergronden kan Horsemencare kookverf worden aangebracht?

Horsemencare kookverf is ideaal voor het behandelen van al het onbehandeld hout zoals tuinhout, houten chalets, houten woningen, gevelbetimmeringen, schuttingen, tuinhuizen, pergola’s en carports. Bijzonder is dat de kookverf ook op vergrijst hout is aan te brengen. Deze natuurlijke beits 100% natuurlijke beits is geïnspireerd op een 300 jaar oud Fins verfrecept.

Horseman care kookverf

Horsemencare kopen

Horseman Kookverf kopen doet u eenvoudig bij Linova.nl. Hier is kookverf exclusief verkrijgbaar en  uit voorraad leverbaar. Hierdoor is Horsemencare kookverf snel bij u thuis of op de klus bezorgd. Ontdek de prachtige kleuren op linova.nl Heeft u nog vragen over het aanbrengen van deze natuurlijke beits? Neem dan contact met ons op. We helpen u graag.


Horsemencare verf aanbrengen?

Horsemencare kookverf is ontzettend gebruiksvriendelijk. De eerste laag brengt u eenvoudig aan met een blokkwast of extra brede platte kwast. Indien gewenst kan deze Finse eco-verf ook aangebracht worden met een verfspuit. De onbehandelde ondergrond dient vrij van vuil en vet te zijn. Nieuw geïmpregneerd hout dient eerst 6 maanden te verweren. U hoeft niet te schuren!


Veelgestelde vragen over Horsemencare kookverf

Wat is Horsemencare kookverf?

Horsemencare kookverf is een watergedragen houtbeits op basis van natuurlijke grondstoffen en gecombineerd met natuurlijke wassen. Ideaal voor het behandelen van alle onbehandeld tuinhout, houten chalets of woningen, gevelbetimmeringen, schuttingen, pergola’s, carports enzovoorts. Het is een 100% natuurlijke beits, gebaseerd op een 300 jaar oude, Finse traditie gecombineerd met een nieuw ontwikkelde was-technologie om de verf uiterst geschikt te maken tegen onze weersinvloeden.


Hoe moet ik Horsemencare verf aanbrengen?

Horsemencare kookverf is ontzettend gebruiksvriendelijk. U brengt deze natuurlijke beits aan met een blokkwast, een extra brede platte kwast of verfspuit.  Schuren is niet nodig.


Hoeveel lagen Horsemencare kookverf moet ik aanbrengen?

Onbehandeld hout heeft minimaal twee lagen Horsemencare kookverf nodig om een optimale bescherming te kunnen bieden. Aanbrengen gaat vlot en eenvoudig. Vuil en stof verwijderen en een laag kookverf aanbrengen. Na 24 uur kan de volgende laag aangebracht worden.
Wanneer na jaren een nieuwe onderhoudslaag aangebracht dient te worden volstaat het om vuil en stof te verwijderen en één nieuwe laag Kookverf van Horsemencare aan te brengen om het hout weer voor jaren te beschermen.


Hoe lang moet Horsemencare kookverf drogen?

Horsemencare kookverf dient minimaal 24 uur per laag te drogen voordat de volgende laag aangebracht kan worden.


Welke kleuren Horsemencare kookverf zijn er?

Deze perfecte 100% ecologische houtafwerking is verkrijgbaar in 6 prachtige Scandinavische kleuren exclusief verkrijgbaar bij Linova. Gaat u voor veilig zwart of zwartbruin of durft u voor steenrood of natuurlook oker te gaan?

 


Horsemencare kookverf bestellen bij Linova

Horsemencare Kookverf kopen doet u bij Linova. Zo bent u verzekert van kwaliteit en kennis. Linova is al jaren specialist op het gebied van ecologische verf. Kookverf online bestellen kan eenvoudig op linova.nl. Wilt u snel aan de slag? Geen probleem. Linova is exclusief dealer van Horsemencare producten en heeft daardoor onder andere Horsemencare kookverf op voorraad. Hierdoor kunt u snel aan de slag.
Weet u niet zo goed hoe u kookverf aanbrengen het beste kunt doen. Geen probleem! Linova helpt u graag bij het bestellen van de juiste producten en voorziet u dan ook van goed en eerlijk advies. U neemt eenvoudig telefonisch of per mail contact met ons op.
U kunt zich ook inschrijven voor onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven. Via deze nieuwsbrief vallen we u niet lastig, maar voorzien we u van informatie over onze nieuwste producten, ontvangt u schildertips, leest u alles over decoratieve verf en blijft u op de hoogte van onze acties en aanbiedingen.

Dank voor uw inschrijving!
Toegevoegd!
Opgeslagen!
$$$data$$$