Horseman care

HorsemenCare bij Linova

Alle producten van HorsemenCare zijn 100% ecologisch en oplosmiddel vrij. De producten zijn samengesteld op basis van een waxtechnologie, waarbij de was deeltjes zo klein zijn dat ze diep in het materiaal kunnen indringen. Vervolgens heeft vocht geen invloed meer.

Zonder vocht geen vuil, schimmels, algen, of rot.  De HorsemenCare producten passen perfect in het  Eco leveringsprogramma van Linova. Dit  zijn de nieuwe ecologische technologieën waar wij warm voor lopen. Dichtbij huis in België ontwikkeld en geproduceerd.

HorsemenCare geen nano technologie
Belangrijk om te weten is dat het hier geen Nano technologie betreft. Over Nano technologie toegepast bij bescherming van hout en steen en beton bestaat nog altijd veel onduidelijkheid m.b.t de gezondheid risico’s.

 

De HorsemenCare technologie
De combinatie van beschermen en verzorgen vindt haar fundament in de waxtechnologie. Als uitgangspunt wordt de volledig natuurlijke wax genomen. Een organisch-biologische formule waarbij het eindproduct duurzaam de poriën van het oppervlak vult. Dat kan bij minerale oppervlakken, beton en hout. In geval van beton en steen bescherming zijn microscopisch fijn gemalen glaspareltjes toegevoegd; zodanig dat ook de vulling van betonnen en stenen oppervlakken optimaal is. Vervuiling door oa. algen  van hout en beton/steen is bijna tot 0 gereduceerd. Dit geeft een veel mooier aanzicht en schoonmaken is niet meer nodig.
Bij de blanke hout afwerkingsproducten worde de glaspareltjes toegevoegd als 100% ecologische UV filter zodat de kleur van het hout behouden blijft.

 

Welke producten verkoopt Linova van HorsemenCare

 Horseman care hout

 

Voor hout

 Horseman care mineraal

Voor minerale ondergronden

Reiniging

 

Projecten

Horseman care mineraal

 Horseman care mineraal

 Horseman care mineraal

Dank voor uw inschrijving!
Toegevoegd!
Opgeslagen!
$$$data$$$