Bestelinformatie

Linova koopt groot in. U als particulier kunt profiteren van onze scherpe internetprijzen. We hebben heel veel producten. Bij alle producten vindt u informatie. Het kan natuurlijk zo zijn dat u nog vragen heeft. Belt u dan even met onze klantenservice (0575-542300) en u krijgt advies. Als het erg druk is kan het zo zijn dat wij u vragen om uw vraag via de e-mail verkoop@linova.nl te stellen of wij bellen u op een later tijdstip even terug. Wilt u een keer in Zutphen langskomen voor advies of wilt u bepaalde producten zien dan kan dat enkel op afspraak. (aan onze afhaalbalie wordt geen advies gegeven, hier kunt u enkel uw bestelling afhalen)


Heeft u een bedrijf dan kunnen wij u op veel producten extra scherpe inkoopcondities geven. U kunt deze zien door u via de website aan te melden u krijgt dan een inlogcode. (scholen, opleidingen, instellingen kunnen ook met bedrijfscondities inkopen). Sommige producten bieden wij voor een netto prijs aan. Op deze prijs wordt geen korting gegeven.

Bedrijven kunnen ook achteraf betalen
Indien u een nieuwe klant bent, vragen wij u uw eerste bestelling vooruit te betalen. U ontvangt daarvoor een factuur met betaallink. Zodra deze betaling binnen is gaan wij uw bestelling verder verwerken.
Daarna krijgt u een betalingstermijn van 14 dagen. Het bedrag dat u bij ons kunt open staan is uiteraard gelimiteerd en wordt door onze afdeling debiteurenbewaking vastgesteld.
Eetbaar bladgoud producten moeten sowieso ten aller tijden eerst betaald worden alvorens wij deze uitleveren.

Ook vragen wij bij grotere bestellingen soms om vooruit betaling. U moet dan denken aan bijvoorbeeld grote hoeveelheden bladgoud of een grote partij verf.
Wij maken dan uiteraard voor u een offerte op maat, en u kunt voor de snelle betaling een extra korting krijgen.

Bedrijven buitenland
Bij het registeren van uw bedrijf kunt u uw btw nummer opgeven. Zodra wij dit gecontroleerd hebben kunt u op 0% btw tarief bij ons inkopen. Levering mag dan niet binnen Nederland plaatsvinden, dan bent u toch btw plichtig.

Bedrijven, scholen, instellingen
We hebben heel veel producten. Bij alle producten vindt u informatie. Het kan natuurlijk zo zijn dat u nog vragen heeft. Belt u dan even met onze klantenservice (0575-542300) en u krijgt advies. Als het erg druk is kan het zo zijn dat wij u vragen om uw vraag via de email verkoop@linova.nl te stellen of wij bellen u op een later tijdstip even terug.

Wilt u een keer in Zutphen langskomen voor advies of wilt u bepaalde producten zien dan kan dat enkel op afspraak. (aan onze afhaalbalie wordt geen advies gegeven, hier kunt u enkel uw bestelling afhalen). Uiteraard is er ook een mogelijkheid een afspraak te maken met een van onze adviseurs voor het maken van een verfbestek of een advies op maat. Wilt u als winkelier onze producten gaan verkopen dan bespreken we graag met u de mogelijkheden. Voor scholen en opleidingen stellen wij graag en tegen een scherpe prijs een leerlingen pakket samen


Dank voor uw inschrijving!
Toegevoegd!
Opgeslagen!
$$$data$$$