Rigostep en Skylt Lakken

Onder de naam RigoStep ontwikkelt, produceert en vermarkt Rigo Special Coatings een productrange bijzonder mooie en zeer hoogwaardige professionele afwerksystemen.

Bent u op zoek naar vloer- en meubel afwerkingsproducten? Dan bent u bij Linova.nl aan het juiste adres. Bij ons vindt u Rigostep en SKYLT lakken die u tegen de scherpste prijs kunt bestellen. Ideaal om uw vloer of meubels mee te behandelen. Benieuwd wat de kenmerken zijn van deze producten en welke u dus het beste kunt aanschaffen? We leggen het u graag uit, zodat u precies weet welk product het meest voldoet aan al uw eisen en wensen.

RigoStep lakken zijn de uitkomst als alleen het beste van het beste genoeg is voor u . Als u een vloer of meubel behandeld met RigoStep dan zijn de oppervlakken beschermd tegen slijtage en krassen. Daarnaast zijn de behandelde oppervlakken goed beschermd tegen vocht en chemicaliën. Het product is reukarm, eenvoudig te verwerken, strak vloeiend, glashelder en niet vergelend. Gebruik Rigostep parketlak voor een parketvloer. Rigostep vloerlak kan worden gebruik voor planken-, kurk-, betonlook- en linoleumvloeren in bijvoorbeeld woonhuizen, winkels en restaurants. Maar ook zijn de lakken geschikt voor trapleuningen, tafel-, werk- en barbladen. Let erop dat u restanten en spoelwater niet door de gootsteen moet afvoeren, maar dat u deze op de daarvoor bestemde plaatsen inlevert. Wilt u graag meer weten over de kenmerken en over hoe u dit product het beste kunt gebruiken? Neem dan gerust contact met ons op en we helpen u verder.

Met SKYLT kunt u een onzichtbare, ultramatte laag vormen die aan de ondergrond een fraaie en tegelijkertijd natuurlijke uitstraling geeft. Daarnaast beschermt SKYLT optimaal tegen slijtage en vlekken. De SKYLT lak kunt u ideaal gebruiken op parket-, planken-, kurk-, betonlook- en linoleumvloeren. Daarnaast is het ook zeer geschikt voor meubelen. Oppervlakken kunnen makkelijk worden gereinigd en daardoor zijn producten die behandeld zijn met SKYLT ideaal te onderhouden. Let erop dat u restanten en spoelwater niet door de gootsteen moet afvoeren, maar dat u deze op de daarvoor bestemde plaatsen inlevert. Meer weten? Uiteraard kunnen onze specialisten u voorzien van advies op maat zodat u helemaal op de hoogte bent van hoe u het product kunt gebruiken en dergelijke .

We begrijpen dat u naast deze specificaties meer wilt weten over het product. We hebben bij elk product een PDF online staan met technische informatie. Hierin staat onder andere aangegeven hoe snel de lak droogt, wat de levervorm is en hoe het product moet worden opgeslagen. Lees voordat u een aankoop doet goed op het productinformatieblad wat de kenmerken zijn van het product, want alleen zo weet u zeker dat u iets aanschaft wat u daadwerkelijk nodig heeft.

Zowel consumenten als bedrijven kunnen bij ons terecht. Heeft u een eigen bedrijf? Dan raden we u aan om een zakelijk account aan te maken. Er gelden namelijk speciale condities voor onze zakelijke klanten. Daarnaast is het mogelijk om uw bestelling op rekening te zetten. Kortom bent u als ondernemer op zoek naar Rigostep en SKYLT lakken? Dan is het zeker slim om een zakelijk account aan te maken. Dit kan eenvoudig en snel via onze website en profiteer van de voordelen van een zakelijk account.

Wij zijn de groothandel in verf. Maar daarnaast hebben we dus ook diverse afwerkingsproducten in ons assortiment. Heeft u zo’n product nodig? En heeft u nog vragen over onze Rigostep en SKYLT lakken? Geen probleem. Neem gerust contact op met onze klantenservice en onze specialisten helpen u graag verder, zodat u uiteindelijk een juiste aankoop verricht. Onze specialisten hebben flink veel kennis van de producten en weten als geen ander hoe u de producten het beste kunt gebruiken. Natuurlijk kunnen onze specialisten u ook voorzien van advies op maat, zodat u het juiste product koopt en precies weet wat de kenmerken zijn van het product.

Dank voor uw inschrijving!
Toegevoegd!
Opgeslagen!
$$$data$$$