Herfst en Helder Lakverf Superieur

  • Bijzonder goed glans- en kleurbehoud
  • Goede weerstand tegen afkrijten
  • Hoge bolle glans
  • Hoge dekkracht
  • Buitengewoon prettige verwerkbaarheid

Herfst & Helder Lakverf Superieur - 1L - Kleur:
53,12 incl. btw
Adviesprijs: 75,89 incl. btw
Je bespaart: 30,00 %
KleurenKiezer openen!

Herfst & Helder Lakverf Superieur - 2,5L - Kleur:
130,60 incl. btw
Adviesprijs: 186,57 incl. btw
Je bespaart: 30,00 %
KleurenKiezer openen!

Herfst & Helder Lakverf Superieur - 1L - Wit
44,26 incl. btw
Adviesprijs: 63,23 incl. btw
Je bespaart: 30,00 %

Herfst & Helder Lakverf Superieur - 2,5L - Wit
108,43 incl. btw
Adviesprijs: 154,90 incl. btw
Je bespaart: 30,00 %

De Herfst en Helder Lakverf Superieur op basis van op gemodificeerde alkydharsen is een prachtige bolle aflak voor buiten met een superieure hoogglans. De lakverf Superieur is perfect te gebruiken als voor- en aflak van hout en metaal nadat deze ondergronden op de juiste manier zijn behandeld. U kunt deze verf aanbrengen met een kwast, roller of vernevelen bij lage druk. Linova vindt de Herfst en Helder Lakverf Superieur echt een traditionele aflak, een kwaliteitsproduct met een hoog vast stofgehalte. Dat merk je, deze verf vloeit perfect en is werkelijk een genot om mee te werken. Menig ambachtsschilder wordt hier blij van. De Lakverf Superieur is een verf die echt in het schilderseizoen gebruikt moet worden, dus niet te vroeg in het voorjaar en niet te laat in het najaar. Een klassieke verf die het mooist tot zijn recht komt in de prachtige authentieke Herfst en Helder kleuren.

In de kleurmakerij van Linova kunnen we de Herfst en Helder Lakverf Superieur in vrijwel alle kleuren mengen, in onze kleurkiezer vind u alle kleuren die mogelijk zijn. Staat uw kleur er niet in neem dan gerust contact op met onze klantenservice. Uiteraard mengen wij de kleuren op ons Herfst & Helder mengsysteem, volgens de fabrieks specificaties. U bent verzekerd van een perfecte kleur. Zeker belangrijk bij de prachtige Herfst & Helder monumenten kleuren. Het diepe donkergroen van de deze fabrikant is echt heel bijzonder en vindt u bij geen enkel ander merk. Hier heeft Herfst en Helder de sterkste groene pigmenten toegepast voor een uitstekend kleurbehoud. Ook de vele variaties in gebroken wit en creme van de Herfst en Helder kleurenwaaier zijn perfect te combineren voor het schilderwerk van uw monument.

Linova heeft deze Lakverf Superieur voor u op voorraad en deze bieden wij aan voor een scherpe prijs. Let nog even op:  De kleuren Ral 9001, Ral 9003, Ral 9010 en Ral 9016 bieden wij u aan voor de lagere wit prijs.

Systeem opbouw

  • Behandeld hout: Verwijder Loszittende en/of gebarsten, gebladderde lagen. De plekken waar u deze gebladderde lagen heeft verwijderd behandeld u als onbehandeld hout. Ruw de oude verflaag goed op, reinig  en ontvet de gehele ondergrond. Lak vervolgens de gehele ondergrond af

 

  • Onbehandeld hout: Gebruik voor de eerst en tweede laag Grondverf Superieur. Lak dit af met de Lakverf Superieur. Tussen de verschillende lagen dient het te bewerken oppervlak opgeruwd en gereinigd te worden.
Linova adviseert bij dit product:
Dank voor uw inschrijving!
Toegevoegd!
Opgeslagen!
$$$data$$$