Emente Satola

Emente is een verfmerk met oog voor milieu en kwaliteit. Emente heeft diverse soorten verf in het assortiment zoals de Emente Satola; een prachtige waterverdunbare laagzijdeglanzende olieverf voor binnen met een uitstekend kleur- en glansbehoud.

Wat is Emente Satola?

SEmente Satola is een laagzijdeglanzende waterverdunbare olieverf voor binnen. Zowel nieuwbouw als renovatie schilderwerk is uit te voeren met deze geurarme, goed reinigbare lak voor binnen. Verder is Emente Satola uniek omdat dit een echte eco lak is zonder op kwaliteit in te leveren. In Emente Satola zit geen latex of acrylaathars. Deze lak is gemaakt op basis van waterverdunbare oliehars. Kiest u voor kwaliteit en het beste voor het milieu? Dan kunt u het beste Emente Verf kopen.

Dit maakt Emente Satola uitermate geschikt


Deze ecologisch verantwoorde laag-zijdeglanzende lak is geurarm en snel droog. Naast deze twee pluspunten staat de Emente Satola bekend om zijn fantastische vloei. Emente Verf zet zich in om ecologische verf producten te produceren zodat producten, zoals de Emente Satola, nauwelijks belastend zijn voor mens en milieu.
De Emente Satola kwaliteit is uitstekend. Dit gerenommeerde verfmerk staat al jaren garant voor duurzaamheid en kwaliteit. U kunt met een gerust hart uw deuren en kozijnen schilderen en andere projecten schilderen met deze gebruiksvriendelijke, sneldrogende lak van Emente.


Emente Satola aanbrengen

Emente Satola is zeer gebruiksvriendelijk en met onderstaande stappen bent u verzekert van een mooi en duurzaam eindresultaat. Allereerst is het belangrijk dat u zich verdiept in de ondergrond en de verf die u wil gaan gebruiken. Heeft u hulp nodig met het kiezen van de juiste eco verf? Neem dan contact op met de verfexperts van Linova.
Vervolgens volgt u onderstaande stappen bij onderhoudswerk:

  • Verwijder loszittende verflagen en verwijder rot hout.
  • Ontvet de ondergrond met een geschikte ontvetter zoals bijvoorbeeld Eco 100.
  • Werk oneffenheden en scheuren bij met een geschikte plamuur en vul kieren met overschilderbare kit
  • Schuur de ondergrond zorgvuldig
  • Breng indien nodig geschikte grondverf aan en hou de droogtijd in acht.
  • Emente Satola is een Thixotrope verf, dat wil zeggen dat u deze niet hoeft te roeren, of na het roeren even laat staan. Deze lak is dik vloeibaar in het blik en wordt tijdens het schilderen dunner voor een optimaal resultaat.
  • Breng minimaal twee lagen verf aan, waarbij u tussen de lagen indien nodig met een fijn schuurpapier nog even de laatste oneffenheden verwijdert.
  • Zorg voor een voldoende laagdikte, zeker bij watergedragen verf, om zeker te zijn van een mooie vloei. Maar let wel op voor zakkers, dus verdeel de verf goed. 

Welke kleuren Emente Satola zijn er?

Emente Verf gebruikt enkel natuurlijke pigmenten. Daarmee weten ze prachtige en tijdloze kleuren te ontwikkelen met een uitzonderlijke kleurdiepte. Dit komt door het gebruik van exclusieve pigmenten zoals ultramarijn en een geraffineerde balans tussen wit, zwart en aardetinten. Ontdek de prachtige kleuren van Emente Paint bij Linova.nl. Bij Linova hebben er een speciale Emente mengmachine staan zodat onze kleurmeester de Emente verf met de Emente pigmenten voor u op kleur maken. Dit kan in vrijwel alle kleuren. Nadat de kleur gecontroleerd is zullen we de verf naar u toe sturen.

Emente kleuren


Emente Satola bestellen bij Linova

Ecologische zijdeglans verf kopen doet u bij Linova. Zo bent u verzekert van kwaliteit en kennis. Linova is al jaren specialist op het gebied van ecologische verf zoals Emente Japanlac of Emente Satola. Maar ook voor andere merken duurzame of ecologische verf is Linova hét adres. Bestel eenvoudig Emente Satola op linova.nl. Wilt u snel aan de slag? Geen probleem. Linova heeft Emente Satola en de bijbehorende producten op voorraad tegen scherpe Emente Verf prijzen. Weet u niet zo goed hoe u verf aanbrengen het beste kunt doen? Geen probleem! Linova helpt u graag bij het bestellen van de juiste verf tegen de juiste prijs. Daarnaast voorzien we u ook van goed en eerlijk verfadvies met oog voor het milieu én het eindresultaat. Neem hiervoor telefonisch of per mail contact met ons op en stel uw verfvraag.
U kunt zich ook inschrijven voor onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven. Via deze nieuwsbrief vallen we u niet lastig, maar voorzien we u van informatie over onze nieuwste producten, ontvangt u schildertips, leest u alles over ecologische verf  en blijft u op de hoogte van onze acties en aanbiedingen.

Emente Satola online

Emente Satola is online verkrijgbaar bij linova.nl. Hier vindt u duurzame, ecologische verf en een goed verfadvies. Bovendien bent u van harte welkom in onze winkel in Zutphen voor een persoonlijk verfadvies. Emente Verf voor binnen en buiten vindt u bij Linova. Ook geschikte kwasten, rollers en andere benodigdheden bent u bij linova.nl aan het juiste adres.


Veelgestelde vragen over Emente Satola

We ontvangen met enige regelmaat vragen over Emente Verf zoals de Emente Satola bij Linova. De meest gestelde vragen vindt u hier. Mocht u een andere vraag hebben over Emente Verf of andere ecologische zijdeglans verf neem dan contact met ons op.

Emente Satola is een ecologische zijdeglanzende waterverdunbare olieverf voor binnen. Zowel nieuwbouw als renovatie schilderwerk is uit te voeren met deze ecologische, goed reinigbare lak voor binnen. Emente Satola staat bekend om zijn uitstekende glans- en kleurbehoud.

Emente Satola aanbrengen gaat het beste met een kwast of roller. Pas de roller aan de ondergrond aan. Gladde ondergronden voorziet u van een laag lakverf met een viltroller.

Bij onderhoudswerk in een gelijkwaardige kleur volstaat in de meeste gevallen 1 verflaag. Is het een onbehandelde ondergrond of zijn er flinke herstelwerkzaamheden geweest aan de ondergrond dan zijn 2- 3 lagen aanbevolen. Voor grote kleurverschillen te overbruggen zijn meestal minimaal 2 verflagen nodig.

Droogtijd van verf is van veel factoren afhankelijk. Hou daarom altijd de aanbevolen droogtijd aan die vermeld staat op het productinformatieblad. Het is belangrijk om de eerste laag goed te laten drogen voordat de tweede laag wordt aangebracht. Voor Emente Satola is het aanbevolen om na circa 6 uur de volgende verflaag pas aan te brengen.

Naast de Emente Verf kleuren is deze ecologische zijdeglansverf in bijna alle kleuren verkrijgbaar. Zo kunt u bijvoorbeeld ook kiezen uit ralkleuren en kleuren van andere verfmerken.

Emente Satola kopen doet u eenvoudig bij Linova.nl. Ecologische verf van Emente is uit voorraad leverbaar en snel bij u thuis of op de klus bezorgd. Heeft u nog vragen over het aanbrengen van deze verf? Neem dan contact met ons op. We helpen u graag.

Dank voor uw inschrijving!
Toegevoegd!
Opgeslagen!
$$$data$$$