Emente Matsola

Matsola is een muur/krijtverf van Emente Paint. Deze verf heeft een kalkmatte uitstraling, verwerkt makkelijk en geeft een zeer exclusief resultaat. Zoals alle verven van Emente Paint is ook de Matsola een natuurvriendelijke verf. De verf bevat geen acryl. Hierdoor ontstaat een gezond en gifvrij binnenklimmaat in een ruimte.

Matsola is een krijtverf

U kunt de Matsola toepassen op allerlei objecten, zoals: meubels, lambriseringen, enz. Heeft u een oppervlak dat extra slijtvast moet? dan kunt u deze het best afwerken met een extra matte vernis. Ook kan het mooi zijn om niet een vernis laag over de verf heen te zetten, maar een beetje vernis (op waterbasis) door de verf heen te mengen. Ongeveer 15%, de Matsola wordt dan zeer slijtvast

Matsola toepassen als muurverf

We hebben het over muurverf, maar natuurlijk is deze muurverf ook geschikt voor het plafond. De muurverf heeft een fluweelzacht uiterlijk en is goed aan te brengen met een roller of kwast. Het is het prettigst om een roller te gebruiken met een lichte vacht, wel genoemd een kortharige vachtroller. Een heel ander effect krijgt u met een blokwitter, dit is een rechthoekige dikke kwast. U kunt met een blokwitter een wat streperige wand maken en zo een mooi krijtverfeffect creëren. Zoals u ook van krijtverf gewend bent krijgt u met deze verf een oppervlak met een fluweelachtige uitstraling. Dit komt oa. door de bijzondere pigmenten die Emente gebruikt. Dit product is natuurlijk online te koop bij Linova en deze verf is nog zeer voordelig ook. Met 1 liter schildert u ongeveer 10-12 m2.

Overtuig uzelf en bestel Matsola. Wij hebben als enige van Nederland een Emente mengmachine in onze kleurmakerij. We mengen de verf voor u met de originele Emente pigmenten en kunnen deze dus direct uit onze voorraad leveren. Vandaag besteld, Morgen geleverd.

De voordelen van de Matsola muurverf:

  • De mooiste kleuren.
  • Ecologisch
  • Een muurverf met een super matte afwerking
  • Zeer zuinig in gebruik
  • Geen acryl , maar natuurlijke grondstoffen, voor een gezond binnenklimaat
  • Emente Matsola wordt geleverd in 0,25L-1L en 5L
Dank voor uw inschrijving!
Toegevoegd!
Opgeslagen!
$$$data$$$