Copperant Mucha 4 seizoenen kleurenkaart

48 prachtige tinten Jugendstil / Art Nouveau geïnspireerd op Alphonse Mucha verkrijgbaar bij Linova.

Er is speciaal voor Copperant een kleurenpalet ontwikkeld die geïnspireerd is op de bekende ‘’de 4-seizoenen’’ van schilder Alphonso Mucha.  Deze prachtige schilderijen zijn de inspiratie voor een ongekend en tijdloos kleurenpalet. De vier seizoenen worden in dit palet gebundeld tot 48 natuurlijke kleuren die, met elkaar gecombineerd, een prachtige sfeer creëren.

De natuur laat ons een cirkel zien van creëren, verfraaien, beleven en weer afstaan. Dit is ook terug te zien bij verf. We bedenken iets wat we gaan maken, verfraaien het, beschermen huis en haard en ooit moeten wij dit ook weer toevertrouwen aan de natuur. Zonder de natuur hier mee te belasten.

Uiteraard heeft Linova deze prachtige handgeschilderde kleurenkaart voor u klaarliggen.
Voor de prijs hoeft u het niet te laten.

In de Linova kleurmakerij mengen wij voor u de kleuren van de Mucha kleurenkaart op onze Copperant kleurenmengmachine. Zelf vinden wij de kleuren het mooist in de Pura lakverf.
De Pura lakverf is een biobased verf met uitstekende eigenschappen voor een gezond binnenklimaat.
Linova levert de  Copperant Pura verven snel. We hebben alles op voorraad. Fijn is dat deze verf ook in een kleine verpakking van 500ml verkrijgbaar is. Zo kunt u mooie kleurcombinaties uit het  Mucha kleurenpalet maken. Voor een deur aan 2 kanten heeft u ongeveer 500ml nodig.

Dank voor uw inschrijving!
Toegevoegd!
Opgeslagen!
$$$data$$$