Aquamarijn Skyn Maril Natuurlijke muurverf voor binnen

Voor diverse kleuren Aquamarijn Maril natuurlijke muurverf voor binnen bent u bij Linova aan het juiste adres. Deze watergedragen, oplosmiddelvrije muurverf bestaat voor 98% uit natuurlijke grondstoffen, dit is beter voor mens en milieu. 

Al vele muren zijn geschilderd met deze verf en dat is niet zo gek. De verf is gemakkelijk aan te brengen en werkt prettig. De matte, schrobvaste en niet-giftige muurverf is ideaal voor binnen. Daarnaast bent u bij ons aan het juiste adres voor Maril muurverf voorstrijkmiddel, Maril struktuur toevoeging en Aquamarijn Maril Patiné decoratiemedium.

De Aquamarijn Maril verf is gebaseerd op zuivere, natuurlijke in water geëmuleerde oliën. Omdat de verf vrij is van oplosmiddelen is dit perfect voor een gezond binnenklimaat. De voordelen op een rij:

  • Meer dan 98% natuurlijke grondstoffen
  • Schrobvast, ademend en niet statisch oplaadbaar
  • Professionele kwaliteit
  • Leverbaar in vrijwel elke kleur

Indien de Aquamarijn Maril muurverf op een nieuwe ondergrond wordt aangebracht dient deze schoon, droog en vetvrij te zijn. Betreft het een zuigende ondergrond, strijk deze dan eerst voor. Verse ondergronden zoals cementlagen of pleisterwerk dienen minimaal drie weken oud te zijn. Houten ondergronden kunnen het beste worden voorbehandeld met Toplin grondverf. Roer goed voordat u de verf aanbrengt. Gebruikt u meerdere verpakkingen, meng deze dan voor gebruik om kleurverschil te voorkomen.

Voor sommige oppervlakten biedt Maril muurverf voorstrijkmiddel uitkomst. Deze is waterverdunbaar en dringt diep in de ondergrond door zodat zelfs sterk zuigende ondergronden geschilderd kunnen worden.

Structuur op uw muur? Voeg dan deze Maril structuur toe aan de Maril muurverf. U kunt de structuur zelf samenstellen door meer of minder poeder toe te voegen aan de verf.

Ook dit decoratiemiddel van Aquamarijn is op basis van watergedragen lijnolie. Hiermee bereikt u creatieve kleureffecten op binnenwanden. Er ontstaat een prachtige transparant patiné waarmee u creatieve kleureffecten kunt maken, dankzij de toevoeging van kleurpigmenten. Dit decoratiemiddel is makkelijk te verwerken met een roller, kwast, doek, spons en andere decoratietechnieken.

Al vanaf begin jaren ’80 was Aquamarijn de eerste Nederlandse verfproducent die zich bezighield met het ontwikkelen van een natuurlijke verf op basis van herwinbare grondstoffen. Vandaag de dag heeft Aquamarijn een zeer uitgebreid assortiment professionele natuurverf. Aquamarijn ziet het maken van verf als een bijdrage aan het leuk houden van de wereld. Zij zien het als logische en zinvolle bedrijfsvoering om met voldoende grondstoffen mooie producten te maken, voldoende schoon drinkwater en voedsel om te kunnen leven.

Heeft u de Maril muurverf, Maril voorstrijkmiddel, structuurtoevoeging of decoratiemedium gevonden waar u naar op zoek was? Bestel al uw verfproducten gemakkelijk en snel online via Linova. Binnen enkele werkdagen heeft u uw bestelling in huis. Bij ons bent u verzekerd van topkwaliteit tegen een scherpe prijs. In ons ruime assortiment vindt u meer dan 8000 producten! Wilt u van advies voorzien worden? Vraag onze specialisten gerust om hulp en neem contact op.

Dank voor uw inschrijving!
Toegevoegd!
Opgeslagen!
$$$data$$$