Owatrol Metaaleffect Verf

Owatrol Brons

Owatrol is een merk dat oplossingen biedt op het gebied van beschermen en onderhouden van staal, kunststof en hout. Owatrol heeft ook een decoratieve verf lijn waar u producten aantreft die naast beschermen ook zeer decoratief zijn. Denk hierbij aan een decoratieve verf zoals koperverf, bronsverf en roest-effectverf. Hieronder informeren we u verder over de decoratieve verf van Owatrol en de bijbehorende multi-primers voor alle ondergronden.

Wat is Owatrol?

Owatrol  heeft producten van probleem tot oplossing. Hierdoor werken we bij Linova graag met Owatrol. Dit verfmerk heeft primers die op vrijwel alle ondergronden kunnen, maar Owatrol heeft ook prachtige decoratieve verf. Naast eco-verf en bladgoud is Linova leverancier van decoratieve verven. Zo vindt u bijvoorbeeld Owatrol Reactiv Leaf, Owatrol Spirit Sealer, Owatrol Natural Varnish en de bijbehorende primers voor vrijwel alle ondergronden bij Linova.

Owatrol Reactiv Leaf

De reukloze, decoratieve verf van Owatrol is verkrijgbaar in drie kleuren: Brons, Koper en Roest.
Door Owatrol Reactiv Leaf in combinatie met de bijbehorende Spirit Spray te gebruiken kunt u eenvoudig koper, brons of roest effecten creëren op vrijwel alle ondergronden.

Owatrol Koper Owatrol Koper

Owatrol Spirit Sealer

Deze Sealer van Owatrol werkt als een neutralisator bij gebruik van de Owatrol Reactiv Leaf met de Spirit Spray. Zodra u deze reukloze Owatrol Spirit Sealer aanbrengt stopt en fixeert deze het oxidatieproces. Zo bepaalt u zelf het gewenste decoratieve effect met een zijdeglans eindresultaat.
Indien gewenst kan voor een optimale bescherming de Owatrol Natural Varnish als extra bescherming worden aangebracht.

Owatrol Natural Varnish

Deze geurloze, watergedragen, matte kleurloze vernislaag kan gebruikt worden als beschermlaag zowel binnen als buiten. Indien de Natural Varnish gebruikt wordt over de Owatrol Spirit Effect verf, dan dient er eerst een Spirit Sealer aangebracht te worden. Deze gebruiksvriendelijke, kleurloze, matte verf is klaar voor gebruik.

Owatrol Absolute Primer

Deze hechtprimer van Owatrol hecht op vrijwel alle moeilijke en speciale ondergronden. Speciaal bedoeld als voorbehandeling voor de Owatrol Reactiv Spirit producten. Deze Absolute Primer kan rechtstreeks op onder andere kunststof, non-ferro, metaal, staal, glas en keramiek.

Owatrol Blocking Primer

Deze gebruiksklare, grondlaag is speciaal voor zuurgevoelige ondergronden, maar isoleert ook vlekken van bloedende houtsoorten zoals eik, kastanje en dergelijke. Daarnaast voorkomt deze primer verweking van kunststof. Speciaal bedoeld als voorbehandeling voor de Owatrol Reactiv Spirit producten.

Owatrol Blocking Primer

Owatrol Blocking Primer

Owatrol kopen

Owatrol kopen doet u eenvoudig bij Linova.nl. Hier is Owatrol uit voorraad leverbaar en snel bij u thuis of op de klus bezorgd. Heeft u nog vragen over het aanbrengen van Owatrol? Neem dan contact met ons op. We helpen u graag.

Owatrol toepassingen

De decoratieve producten van Owatrol zijn ontzettend gebruiksvriendelijk. Met deze producten van Owatrol creëert u eenvoudig een mooie, vintage look. Die oude lamp tovert u om in een koperen lamp. De houten tafel krijgt een mooi roest effect en die lelijke fotolijst wordt weer prachtig met de bronsverf van Owatrol. Het voordeel van Owatrol is dat deze vaak al rechtstreeks op de ondergrond aangebracht kunnen worden. Voor de moeilijke ondergronden zijn er de Owatrol Absolute Primer en de Owatrol Blocking Primer zodat echt alle ondergronden voorzien kunnen worden van een decoratieve verflaag en op die manier omgetoverd kunnen worden tot een bronzen, koperen of roestig voorwerp.

Owatrol Roest

Roestverf

Met Owatrol Reactiv Leaf Roest is een roestverf die niet van echt te onderscheiden is. Deze verf is niet alleen uniek door het effect en het eindresultaat. Maar deze roestverf is ook uniek vanwege het gebruiksgemak. Geen lastige werkjes met activators en extra lagen maar alleen 1-2 lagen Owatrol Reactiv Leaf Roest en daarna insprayen met de Owatrol Rust Spirit Spray. Deze roestactivator zorgt voor een prachtig roesteffect. Of u nu metaal, kunststof of hout wil voorzien van een roestverf effect. Geen probleem met de Owatrol Reactiv Leaf Roest en de bijbehorende gebruiksvriendelijke roestactivator spray.

Owatrol Reactiv Leaf Roest

Veelgestelde vragen over Owatrol

Owatrol is een verfmerk dat voor iedere ondergrond een oplossing heeft. Daarnaast is Owatrol sterk in decoratieve producten waarbij het resultaat niet van echt te onderscheiden is. Bij Linova.nl vind u een groot assortiment Owatrol producten

De decoratieve producten van Owatrol zoals de Owatrol Reactiv Leaf, de Owatrol Spirit Sealer en de Owatrol Natural Varnish zijn eenvoudig aan te brengen met een kwast of roller. Ook de Owatrol Absolute Primer en de Owatrol Blocking Primer hechten op alle ondergronden en brengt u aan met een kwast of roller.

Afhankelijk van welk Owatrol product u gebruikt, zal bij de meeste producten 1-2 lagen voldoende zijn. Naast dat de ondergrondkleur van invloed is op de dekkracht, is het bij de decoratieve verf van Owatrol het aantal lagen ook van invloed op welk effect u wil bereiken. Volg de aanwijzingen op de verpakking of neem contact op met Linova, de expert op gebied van decoratieve technieken, voor advies.

Afhankelijk van de aangebrachte laagdikte is de droogtijd tussen twee lagen circa 6 uur. De Owatrol Spirit Effect Spray kan in de meeste gevallen al na 5 minuten aangebracht worden om het juiste effect (natuurlijk oxideblauw bij brons, natuurlijk kopergroen of een natuurlijk roesteffect) te maken.

Owatrol heeft een groot assortiment producten voor alle ondergronden. Bij Linova vindt u de multi-primers en decoratieve producten van Owatrol zoals: Owatrol Reactiv Leaf in bronsverf, koperverf en roestverf met bijbehorende Owatrol Spirit Spray voor het natuurlijke geoxideerde, verweerde effect. De Owatrol Spirit Sealer als neutralisator om het oxidatieproces te stoppen zodra het gewenste effect is bereikt en de Owatrol Natural Varnish voor extra bescherming. Daarnaast is er de Owatrol Absolute Primer en Owatrol Blocking Primer als juiste hechtprimers voor alle ondergronden.

Owatrol Reactiv Leaf is verkrijgbaar in Koper, Brons en Roest. Door de Reactiv Leaf te combineren met de Reactiv Spirit Spray creëert u in een handomdraai een verweerd effect.

Owatrol kopen doet u bij Linova. Zo bent u verzekert van kwaliteit en kennis. Linova is al jaren specialist op het gebied van decoratieve verf. Owatrol online bestellen kan eenvoudig op linova.nl. Wilt u snel aan de slag? Geen probleem. Linova heeft Owatrol producten zoals de Reactiv Leaf op voorraad. Weet u niet zo goed hoe u roestverf, bronsverf of koperverf aanbrengen het beste kunt doen. Geen probleem! Linova helpt u graag bij het bestellen van de juiste producten en voorziet u dan ook van goed en eerlijk advies. U neemt eenvoudig telefonisch of per mail contact met ons op. U kunt zich ook inschrijven voor onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven. Via deze nieuwsbrief vallen we u niet lastig, maar voorzien we u van informatie over onze nieuwste producten, ontvangt u schildertips, leest u alles over decoratieve verf en blijft u op de hoogte van onze acties en aanbiedingen.

Dank voor uw inschrijving!
Toegevoegd!
Opgeslagen!
$$$data$$$