Aquamarijn Rigo Duurzame Verf

Aquamarijn Rigo duurzame verf heeft een volledig assortiment duurzame en professionele schildersverven. Met een technische duurzaamheid die past binnen het regulier onderhoudsschema van vastgoedbeheerders. En daarmee echt een serieuze keuze is in het opmaken van onderhoudsadviezen.

 

Bent u op zoek naar Aquamarijn Rigo duurzame verf? Bij Linova.nl bent u aan het juiste adres. Bij ons vindt u een ruim aanbod Aquamarijn duurzame verf die u tegen de scherpste prijs kunt bestellen. Weten welke verf u nodig heeft? We leggen het u graag uit zodat u een juiste aankoop verricht.

Aquamarijn duurzame verf heeft een volledig assortiment duurzame en professionele schildersverven. De recepturen zijn gebaseerd op de authentieke Hollandse lijnolieverf (natuurverf). Waar nodig zijn deze aangepast aan de laatste stand van de techniek. Hierdoor zijn de producten goed en makkelijk te verwerken. Daarbij kennen ze een lange levensduur en zijn de grondstoffen zo natuurlijk mogelijk. De basis van Aquamarijn producten zijn plantaardige oliën en water. Aquamarijn is het eerste én het enige Nederlandse natuurverfmerk dat zich volledig richt op de ontwikkeling van duurzame verven, olie en wax gemaakt van natuurlijke grondstoffen. Een groot voordeel is dat de watergedragen Aquamarijn producten altijd 100% oplosmiddel vrij zijn. Alle Aquamarijn verfproducten worden in Nederland geproduceerd bij de Rigo Verffabriek, vaak zelfs met lijnolie gemaakt uit vlas dat in Nederland is geteeld. Dat geeft bij voorbaat al een enorme milieu winst, immers het heeft geen zin ecologische verf van ver te halen. Dan is het milieu effect bij voorbaat al teniet gedaan.

Bij ons vindt u een ruim assortiment met producten van het merk Aquamarijn. Zo kunt u bij ons terecht voor aflakverf, lijnolieverf, muurverf en zelfs oplosmiddel. Bij elk product staat precies aangegeven wat de kenmerken zijn, zodat u exact weet waar het product uit bestaat en waarvoor u het kunt gebruiken. Lees dus voordat u een aankoop doet altijd goed de informatie die we erbij hebben gezet. Hierdoor wordt een miskoop voorkomen. Bent u er zeker van dat u een product nodig heeft? Bestel deze dan en uw aankoop wordt binnen no time bij u afgeleverd.

Professionele natuurlijke aflak op basis van lijnolie-standolie. Met veresterde oliën versterkt voor snellere droging en langer glansbehoud. Dit product is momenteel het beste op de markt in lijnolieverf voor buiten. Er is reeds jarenlang ervaring met de Toplin verf. Dit product is met succes toegepast op vele projecten. Op onze kleurmengmachine maken we elke kleur voor u.

Natuurlijke halfglans lijnolie verf. Houtvoedend en hoogelastisch voor jarenlange bescherming. Binnen en buiten. Linal is een zogenaamde beitsverf, eenpotsysteem, schakelverf, systeemverf, allen aanduidingen waar hetzelfde mee wordt bedoelt. Het product verwerkt gemakkelijk maar heeft wel de typerende eigenschappen van een schakelverf. Het glansbehoud is minder dan bij een lakverf zoals de Toplin. Bij Linal kan er geen vocht het hout meer in, maar mocht er nog vocht in het hout zitten dan kan dit er nog wel uit.

Dit is het product van Aquamarijn voor binnen schilderwerk. Perfect en gemakkelijk verwerkbaar. Te leveren in elke kleur. Bevat geen oplosmiddelen en is een bijdrage voor een gezond binnen klimaat.

Bij Linova vinden we dit een van de belangrijkste producten. Immers je kan goedkoop en snel en in elke kleur je huis van binnen gezond maken. Gebruik geen acryllatex. Dit is een laagje plastic op je muur. In muurverf Maril zit geen acryl maar is het bindmiddel gemaakt op basis van plantaardige olie. De verf is schrobvast, eenvoudig te rollen en heel mooi mat. Echt een aanrader en zeker niet duurder dan een normale goede latex verf.

Dit zijn prachtige producten om hout mee te behandelen. Corcol is een vloerolie en vinden we vooral geschikt voor professioneel gebruik. De Revol olie is zeer eenvoudig in gebruik voor vloeren, tafelbladen en meubels, echt een fantastisch simpel en goedkoop product. U kunt de Revol en Corcol ook nog op kleur maken met kleurpigment voor olie. Dit pigment wordt verkocht in kleine blikjes en kunt u zelf aan de olie toevoegen.

Aquarmarijn producten

Aquamarijn verf verkooppunten vindt u overal, echter Linova verkoopt deze producten al vanaf de oprichting van Aquamarijn. We kennen de producten dus door en door. Waar u ook naar op zoek bent: bij Linova.nl vindt u een uitgebreid aanbod met Aquamarijn duurzame verf. Op onze website staan de producten uitgebreid omschreven . Er is een Aquamarijn kleurenkaart maar we kunnen in onze kleurmakerij de Aquamarijn verf in elke kleur maken. Alle kleuren van elke fabrikant kunnen we in Aquamarijn verf leveren. De mogelijkheden zijn groot zo ongeveer 500.000 kleuren. U kunt deze inzien door bij het product de Linova kleurenkiezer te openen.

Als groothandel in verfproducten richten we ons zowel op particulieren als bedrijven. Particulieren kunnen een bestelling plaatsen via onze reguliere website. Heeft u een eigen bedrijf? Dan raden we u aan om een zakelijk account aan te maken. Er gelden namelijk speciale condities voor onze zakelijke klanten.

Bij elk product hebben we aangegeven wat de specificaties zijn. Hierdoor weet u precies wat u koopt en waarvoor u het product kunt gebruiken. Natuurlijk kan het voorkomen dat u nog vragen heeft over onze Aquamarijn duurzame verf. Mocht dit het geval zijn dan raden we u aan om contact op te nemen met onze klantenservice. Onze specialisten helpen u graag verder, zodat u uiteindelijk een juiste aankoop verricht.

Dank voor uw inschrijving!
Toegevoegd!
Opgeslagen!
$$$data$$$