Cursus werken met bladmetalen goudverf en antiekeffecten

De cursus duurt 1 dagdeel (2,5 uur)  We vinden het belangrijk dit met een kleine groep te doen, zodat al uw vragen worden beantwoord. De cursus wordt gegeven door Peter Voshart.


Cursus werken met bladmetalen, goudverf en antiekeffecten ( € 78,51 ex BTW) Vrijdag 13 september 2024 - Ochtend 09.30 - 12:00 uur Bij de prijs inbegrepen materialen en ondergronden ( € 78,51 ex BTW)
95,00 incl. btw

In deze cursus gaan we aan de slag met bladmetalen. Goud, Koper en zilverkleur en een heel bijzondere goudverf


Bladmetalen zijn heel interessant omdat het een goedkope en hele mooie manier is om objecten, voorwerpen en grote oppervlakken te voorzien van een metaal effect. Veel mooier en echter dan een metallic verfproduct, en veel goedkoper dan echt goud. Je moet alleen even weten hoe het werkt. We hebben een unieke goudverf ontwikkeld waarmee je heel snel moeilijk oppervlakken met veel reliëf een bijna echte goudkleur kunt geven. Deze verf is ook geschikt voor 3D printmateriaal. We gaan je ook laten zien hoe je een antiek patina effect kunt maken. Of bijvoorbeeld een lijstwerk heel stoffig kunt maken, net alsof deze al heel oud is.


De technieken zijn toepasbaar in het interieur op allerlei objecten oa. beelden, ornamenten,  schilderrijlijsten,  spiegellijsten en fotolijsten, maar ook op meubels en wanden.  Na de cursus ga je zeker aan de slag met de prachtige goud, zilver en koper afwerkingen.


De cursus prijs inclusief alle materialen en ondergronden

Dank voor uw inschrijving!
Toegevoegd!
Opgeslagen!
$$$data$$$