Basis cursus Vergulden met Bladgoud

De cursus duurt 1 dagdeel. (3 uur)   We vinden het belangrijk dit met een kleine groep te doen, zodat al uw vragen worden beantwoord. De cursus wordt gegeven door Peter Voshart.


Donderdag 20 juni 2024 Zutphen - AVOND 19.00 - 22.30 uur Linova Basis cursus Vergulden met Bladgoud met Peter Voshart (bij de prijs is inbegrepen 1 boekje bladgoud van 25 vel)
175,00 incl. btw

Peter voshart

U krijgt uitleg over de verschillende soorten bladgoud en u gaat verschillende verguldtechnieken (o.a. het Kölner Instacoll Systeem) op metaal, hout, papier en steen toepassen. Dit is bij uitstek de gelegenheid als u aan de slag wilt gaan met bladgoud maar geen of weinig ervaring heeft, ook ideaal als u uw kennis wilt opfrissen. Peter Voshart zal al uw vragen beantwoorden en uitleg geven.
Na het volgen van de cursus weet u welke verguldmethodes en bladgoudsoorten er zijn en  kunt u zelf aan de slag gaan met uw project.

 

Uiteraard kunt u na het volgen van de cursus altijd nog gebruik maken van de expertise van Peter tijdens het uitvoeren van uw eigen verguldproject, hij zal u graag adviseren als er dan nog vragen zijn.

De cursus prijs inclusief alle materialen en ondergronden en een boekje bladgoud

Dank voor uw inschrijving!
Toegevoegd!
Opgeslagen!
$$$data$$$