Cursus decoratieve metaaleffecten met bladgoud bladzilver en slagmetaal

Eéndaagse cursus gegeven door Richard Walker Master Gilder uit de UK

 

Ontdek nog veel meer decoratieve mogelijkheden met bladgoud en bladmetalen.

Uniek!

Richard Walker

Deze cursus is interessant voor o.a. decoratie schilders, lijstenmakers, stukadoors van luxe wandafwerkingen, kunstenaars, interieur designers en voor iedereen die interesse heeft in decoratieve afwerkingen en verguldtechnieken.


Wil je eens een andere manier van vergulden ontdekken? Deze eendaagse cursus leert je hoe je de mogelijkheden van bladmetaal kunt verkennen door gebruik te maken van een reeks algemeen verkrijgbare chemicaliën. Leer hoe je een kopergroenafwerking op koper kunt maken of een warme aanslag op zilver kunt creëren. Wil je meer weten over het produceren van gebroken blad afwerkingen? Of wil je wat textuur aanbrengen op je afwerkingen? Tijdens deze cursus verken je een scala aan technieken en stijlen om jouw verguldtechnieken naar een nieuw niveau te tillen. Of je nu een lijstenmaker, een artiest of gewoon iemand bent die geïnteresseerd is in het uitproberen van nieuwe dingen, breid je creativiteit uit en ontketen je passie. Deze cursus is ideaal voor zowel beginners als professionals. Wij zijn trots dat deze Meester Vergulder speciaal naar Nederland komt om ons mee te nemen in de decoratieve mogelijkheden van het vergulden. Richard is een topper op het gebied van alles wat met vergulden te maken heeft. Hij werkt door de hele wereld aan de mooiste projecten. Maar ook minstens zo belangrijk; hij kan de technieken heel goed laten zien en uitleggen. Dit doet hij met passie en plezier.


De cursus wordt in het Engels gegeven maar is ook zeer goed te volgen voor hen die hier minder mee uit de voeten kunnen. Uiteraard ga je aan het eind van de cursus naar huis met een mooie panelen met alle technieken, die je direct aan jouw portfolio kunt toevoegen

Informatie Cursus

Incl. lunch panelen, bladgoud, bladzilver en overige materialen die tijdens de cursus worden gebruikt.

(excl. gebruikte gereedschappen, penselen kwasten deze worden gedurende cursus door Linova verzorgd. enz.)

Richard Walker

Dank voor uw inschrijving!
Toegevoegd!
Opgeslagen!
$$$data$$$