Boonstoppel Grondverven en Primers voor buiten

Elke schilders klus begint met het gebruik van de juiste producten. De voorbereiding van de ondergrond is een zeer belangrijk aspect van het gehele verfsysteem. Immers als dit niet klopt zal ook de eind laag niet lang standhouden.

Linova verkoopt graag de grondverven van Boonstoppel omdat de producten van hoge kwaliteit zijn en in combinatie met de lakverf van Boonstoppel een perfect een zeer duurzaam verfsysteem vormen. Bij Linova koopt u de Boonstoppel grondverven voor de laagste prijs. Linova geeft u graag advies over het gebruik en de juiste combinatie met de aflak. Goede kwasten van Goudhaantje helpen u om een perfect resultaat te behalen. Alle Boonstoppel grondverven kunnen op kleur worden geleverd.

Vaak kiezen schilders voor een te schrale grondverf omdat deze snel droogt, echter juist in de opbouw van het systeem is goede overgang van een magere verf naar een vettere verf van grootbelang. Het systeem moet zo functioneren dat deze overgang geleidelijk verloopt. Alleen dan kan de combinatie van grondverf en aflak zijn werk doen voor een duurzame afwerking.

Linova adviseert de Boonstoppel grondverven omdat deze een perfecte hechtlaag bieden voor de aflakken uit het assortiment. De grondverf van Boonstoppel vult goed dat betekent dat kleine oneffenheden worden opgevuld en u bij het aflakken een mooi strak resultaat krijgt.

De Boonstoppel grondverf Pu is de meest universele buitengrondverf van Boonstoppel. Deze grondverf gaat perfect samen met de lakverf SB of de Onderhoudsverf PU of de Lakverf Accellor.
De grondverf droogt snel en is slijtvast. Deze grondverf kunt u zeer goedkoop bij Linova kopen omdat wij deze in zeer grote hoeveelheden inkopen.

Boonstoppel Snelgrond is een handig sneldrogend product voor het voorgronden van kaal hout bijvoorbeeld daar waar met houtrotreparatie producten is gewerkt. Wij adviseren snelgrond toe te passen in combinatie met een andere grondverf uit het Boonstoppel assortiment. Dus perfect voor het zgn. voorgronden, i.v.m. de snelle droging. Minder geschikt voor het overgronden omdat een Snelgrond een magere grondverf is.

Boonstoppel grondlakverf is een zgn. vette grondverf. Dit is een grondverf die het hout ook als zonder aflakken een bescherming biedt, waardoor deze grondverf uitstekend geschikt is om te laten over staan. Overstaan betekent dat de grondverf wordt aangebracht en gedurende de winter periode niet wordt afgelakt. Dit is een perfect systeem, vocht dat nog in het hout zit kan er nog uit en er kan geen nieuw vocht in. Dat betekent dat de ondergrond dan in het voorjaar in perfecte conditie is om te worden afgelakt.

Boonstoppel Grondverf Exqua d'Or is de perfecte grondverf in combinatie met de Boonstoppel lakverf Exqua d'Or . De grondverf heeft een fantastische vloei, waardoor ook bij het aflakken prachtig strak en glanzend schilderwerk geleverd kan worden. Uiteraard maken wij de Boonstoppel Grondverf Exqua d'Or voor u op kleur op ons Boonstoppel kleurenmengsysteem. Oa. de monumentale kleuren van de Boonstoppel Stad- en Streekwaaier maar ook alle kleuren van andere waaiers kunnen wij perfect voor u mengen.

Boonstoppel Universele Hechtprimer is een alleskunner. Sommige ondergronden hebben naast een grondverf een primer nodig om een optimale hechting te garanderen. Denk hier aan staal , verzinkt staal en de zgn non ferro metalen als lood, aluminium, zink brons, koper en messing. Boonstoppel Hechtprimer is ook een uitstekend product om toe te passen op de meeste kunststoffen. Hechtprimer wordt altijd overgeschilderd met een grondverf alvorens wordt geschilderd met een lakverf. Uiteraard maken wij de hechtprimer voor u op kleur op ons Boonstoppel kleurenmengsysteem.

Dank voor uw inschrijving!
Toegevoegd!
Opgeslagen!
$$$data$$$