schilderpoedergoud in tinktuur

Goudlak met schilderspoedergoud 23,75 karaat van Noris
Dit schilderspoedergoud in tinktuur is een prima alternatief voor goudlak met echt goud en kan ook buiten voor kleine vlakken zoals een hekpuntje worden toegepast


Noris Malergoldlack 30ml schilderspoedergoud in tinctuur / laque poudre métallique dorée
137,87 incl. btw

net.Noris Malergoldlack 125ml schilderspoedergoud in tinctuur / laque poudre métallique dorée (LEVERING TEGEN DAGPRIJS)
0,00 incl. btw

Deze goudverf bevat 23,75 karaat  goud en daarnaast metaaldeeltjes met goudkleur. Die zijn gecoat waardoor ze niet gaan oxideren. Dus als u even snel iets wilt vergulden en het is een klein vlak dan is dit een prima product. Het materiaal droogt snel en is te verdunnen met aceton. Voor buiten dient de ondergrond uiteraard eerst beschermt te zijn met een verfsysteem (gronden, voorlakken, aflakken) het best kunt u hiervoor een oker kleur gebruiken. De goudlak dekt in 2 tot 3 dunne lagen. Voor het mooiste resultaat maakt u gebruik van de penselen en kwasten van Kölner. Deze zijn van torayhaar.
Doordat de metaal- en gouddeeltjes zwaar zijn, zakken ze snel naar de bodem van het potje. U moet dus tussen de werkzaamheden door de goudlak schudden of doorroeren.
De Duitsers noemen dit product Malergoldlack. We kennen inmiddels toepassingen buiten die al vele jaren een mooie goudkleur behouden. De glans van bladgoud wordt echter ook met dit product niet bereikt.
Linova is de importeur van Noris bladgoud. Deze goudverf is online te koop en verkrijgbaar in 30 ml. en 125 ml.. Doorgaans is deze verf uit voorraad leverbaar. De 30 ml. verpakking heeft een vaste prijs. Voor de 125 ml. verpakking geldt een dagprijs. Deze is afhankelijk van de goudprijs.

Dank voor uw inschrijving!
Toegevoegd!
Opgeslagen!
$$$data$$$