Kölner Leaf Protect


Kölner Leaf Protect: Blank / Clear / Clair / Klar - 100 ML
11,28 incl. btw

Kölner Leaf Protect: Blank / Clear / Clair / Klar - 500 ML
33,83 incl. btw

Kölner Leaf Protect: Blank / Clear / Clair / Klar - 1L
57,61 incl. btw

Kölner Leaf Protect: Blank / Clear / Clair / Klar - 4L
200,30 incl. btw

Kölner Leaf Protect is speciaal ontwikkeld om imitatie bladmetaal te sealen en te beschermen tegen oxidatie zonder een reactie of verandering van het bladmetaal.

Bladmetaal zoals koper of imitatiegoud kan zonder risico voor verkleuring beschermd worden en het droogt op met een aantrekkelijke kleurloze semi-gloss dat de onderliggende glans van het bladmetaal behoudt. De unieke acrylformule zorgt voor een snelle droogtijd en dat het gereedschap makkelijk schoon te maken is met water en zeep. Lang niet alle vernissen zijn geschikt omdat deze vaak zuren bevatten die het bladmetaal juist aantasten.
Leaf Protect is zuurvrij.

Kölner Leaf Protect kan aangebracht worden met een penseel/kwast (we raden aan een Kölner synthetische penseel/kwast te gebruiken omdat deze vervaardigd zijn voor het glad aanbrengen van producten op acryl- en waterbasis), polyester rollers of met spuitgereedschap (hiervoor volgt u het gebruikelijke proces voor het spuiten van acryllagen. De droogtijd van Kölner Leaf Protect bedraagt 1-4 uur, afhankelijk van de omstandigheden. Een tweede laag kan na ongeveer een uur worden aangebracht. Let op de eerste laag moet dan wel volledig droog zijn.

Kölner Leaf Protect is een fantastisch alternatief voor universele vernis, maar denkt u eraan dat Kölner Leaf Protect beschermd tegen lichte verwering. Wanneer een betere bescherming nodig is raden we aan Kölner Leaf Protect als een isolerende laag aan te brengen en daarna meerdere lagen slijtvaste acryl of PU vernis aan te brengen. De dekking is 15m2 per liter.

 

Linova adviseert bij dit product:
Dank voor uw inschrijving!
Toegevoegd!
Opgeslagen!
$$$data$$$