Bladgoud witgoud 12 karaat transfer


Noris 8x8cm 25 vel - Weiß Gold, 12 Karat - TRANSFER bladgoud in boekje / or en feuilles
43,26 incl. btw

Verschil Los op vloei en Vast op vloei (Transfer)

Los: Dit bladgoud wordt “los” bladgoud genoemd omdat het bladgoud los tussen de velletjes vloeipapier in het boekje ligt. Om dit bladgoud te verwerken heeft u een aantal speciale gereedschappen nodig; zoals een bladgoudkussen, bladgoudmes en goudoplegger.

Transfer: Dit bladgoud zit op de velletjes vloeipapier geperst. De blaadjes kunt u eventueel met een scherpe schaar op maat knippen.

Bladgoudwaaier

In ons assortiment hebben we de Bij ons op locatie beschikken wij over de officiële bladgoudwaaier (27 kleuren) van onze fabriek fabrikant, dit maakt de keuze voor een goudkleur een stuk efficiënter dan via het internet afbeeldingen bekijken! Wij verkopen & verzenden de bladgoudwaaier! U kunt deze via de webshop bestellen.

Grotere afname

Bij afname van 50 boekjes of meer kunt u vrijblijvend een offerte aanvragen. Linova is de officiële importeur van Noris Blattgold in de Benelux. Onze fabriek fabrikant werkt met dagprijzen i.v.m. eventuele schommelingen in de goudprijs/dollarkoers. Tevens kunnen wij u van een volledig technisch advies voorzien. Stuur een e-mail naar verkoop@linova.nl voor meer informatie en/of een offerte op maat.

Dank voor uw inschrijving!
Toegevoegd!
Opgeslagen!
$$$data$$$