Bladgoud dubbel torengoud los

Voor een buitenvergulding gebruikt u het befaamde Noris Dubbel Torengoud met platina! Dit bladgoud is een bijzondere legering van goud en platina. Platina is een 100% edelmetaal en maakt het goud iets harder en slijtvaster.


Noris 8x8cm 25 vel - Platingold / Dubbel Torengoud 23,75k - LOS - bladgoud in boekje - 18 grams
63,77 incl. btw

Noris 8x8cm 25 vel - Platingold / Dubbel Torengoud 23,75k - LOS - bladgoud in boekje - extra dik 20g
67,87 incl. btw

Linova adviseert voor buiten voor alles dat laag aan de grond zit (bijv.: een hekpunt) minimaal de 18 grams kwaliteit en voor alles wat op hoogte zit (bijv.: haan van een kerktoren) de 20 grams kwaliteit. Dit gram getal staat voor de hoeveelheid goud dat is gebruikt om 1000 velletjes van 8x8cm te maken.

 

Verschil Los op vloei en Vast op vloei (Transfer)

  • Los: Dit bladgoud wordt “los” bladgoud genoemd omdat het bladgoud los tussen de velletjes in het boekje zit. Om dit bladgoud te verwerken heeft u een aantal speciale gereedschappen nodig. Zoals een bladgoudkussen, bladgoudmes en goudoplegger.
  • Transfer: Dit bladgoud zit op vloeipapier geperst. De blaadjes kunt u met een scherpe schaar op maat knippen.

 

Kleur

Hieronder vindt u een indicatie van de kleur! Indien u de kleur in het echt wilt zien adviseren wij u om de Noris Bladgoud Kleurenwaaier aan te schaffen.

 

 Dubbel toren goud

 

Grotere afname

Bij afname van 50 boekjes of meer kunt u vrijblijvend een offerte aanvragen. Linova is de officiële importeur van Noris Blattgold in de Benelux. Onze fabriek werkt met dagprijzen i.v.m. eventuele schommelingen in de goudprijs/dollarkoer. Tevens kunnen wij u van een volledig technisch advies voorzien. Stuur een e-mail naar verkoop@linova.nl voor meer informatie en een offerte op maat.

Linova adviseert bij dit product:
Dank voor uw inschrijving!
Toegevoegd!
Opgeslagen!
$$$data$$$