Linova Noris Golduca Bladgoud 80x80mm boekjes met 25 velletjes los


Golduca Noris Bladgoud - Goldleaf 22K Oranjegoud - Orange Gold - dagprijs - dayprice 25 vel-leaves 80x80mm - LOS - LOSE
53,55 incl. btw

Golduca Noris Bladgoud - Goldleaf 23K Dukatengoud - Ducate gold - dagprijs - dayprice 25 vel-leaves 80x80mm - LOS - LOSE
55,79 incl. btw

Golduca Noris Bladgoud - Goldleaf 23,75K Rosenobel - Rosenoble - dagprijs - dayprice 25 vel-leaves 80x80mm - LOS - LOSE
56,74 incl. btw

Verschil Los op vloei en Vast op vloei (Transfer)

Los: Dit bladgoud wordt “los” bladgoud genoemd omdat het bladgoud los tussen de velletjes vloeipapier in het boekje ligt. Om dit bladgoud te verwerken heeft u een aantal speciale gereedschappen nodig; zoals een bladgoudkussen, bladgoudmes en goudoplegger.

Transfer: Dit bladgoud zit op de velletjes vloeipapier geperst. De blaadjes kunt u eventueel met een scherpe schaar op maat knippen.

Bladgoudwaaier

In ons assortiment hebben we de Bij ons op locatie beschikken wij over de officiële bladgoudwaaier (27 kleuren) van onze fabriek fabrikant, dit maakt de keuze voor een goudkleur een stuk efficiënter dan via het internet afbeeldingen bekijken! Wij verkopen & verzenden de bladgoudwaaier! U kunt deze via de webshop bestellen.

Grotere afname

Bij afname van 50 boekjes of meer kunt u vrijblijvend een offerte aanvragen. Linova is de officiële importeur van Noris Blattgold in de Benelux. Onze fabriek fabrikant werkt met dagprijzen i.v.m. eventuele schommelingen in de goudprijs/dollarkoers. Tevens kunnen wij u van een volledig technisch advies voorzien. Stuur een e-mail naar verkoop@linova.nl voor meer informatie en/of een offerte op maat.

Oranjegoud - Orange Gold
Oranjegoud - Orange Gold - 22Kt
Dukatengoud - Ducate Gold
Dukatengoud - Ducate Gold - 23K
Rosenobel - Rosenoble
Rosenobel - Rosenoble -  23,75K
Linova adviseert bij dit product:
Dank voor uw inschrijving!
Toegevoegd!
Opgeslagen!
$$$data$$$