Home Collection van Stoopen & Meeûs, een unieke kalkverf

De Home Collection van Stoopen & Meeûs? Dit is een unieke kalkverf in poedervorm die je gemakkelijk thuis kunt gebruiken op o.a. muren maar ook op meubels en andere objecten.
De Home Collection Kalkverf is Eco en geeft je een gezond binnenklimaat. Je mengt de verf met water, gewoon uit de kraan. Nog meer Eco… Wij verkopen je geen water en ook wordt het water niet vervoerd. Daar is over nagedacht! Tof toch!

De home collectie bestaat uit vijf pigmenten waar je meer dan 78 kleuren mee kan maken, maak de perfecte kalkverf kleur die jij mooi vindt. Wil jij mee gaan met de nieuwste interieur trends? Of ga jij de nieuwste trend zetten?! Mix & match je favoriete kleur.

Ready, Mix, GO!

 

Meer informatie over:

Creatief met kleur & kalkverf in poedervorm.

Met de vijf pigmenten kan je de 78 kleuren mengen die zijn samen gesteld door Stoopen & Meeûs, zit hier niet de perfect kleur tussen? Ontwerp dan je eigen kleur die bij jou interieur past! Het is echt heel gemakkelijk. Probeer maar uit!

Tip! Bewaar de pigmentjes in glazen potjes, super mooi!

 

Wat heb je nodig

  • Kalkbasis

Kalkpoeder om kalkverf te maken. Te mengen met 1,2l water per kilogram.

  • Pigment

Met de vijf pigmenten kan je de 78 kleuren mengen die zijn samen gesteld door Stoopen & Meeûs, zit hier niet de perfect kleur tussen? Ontwerp dan je eigen kleur die bij jou interieur past!

 

 

Tips en tricks

  • Geen mengstaaf? Je kan tot 1kg kalkverf prima mengen met de handmixer in de keuken kast. Vanaf 2kg raden we wel aan om een mengstaaf voor op de boormachine te gebruiken
  • Maak in keer ik genoeg verf aan voor een laag, hiermee vermijd je kleur verschil
  • Geen emmer in huis? Haal dan de slakom uit de kast! Tot 1kg kalkverf is goed te mengen in een afgeronde kom. Vanaf 2kg raden toch wel echt een emmer aan. Heb je verf over? Dan kan je deze nog enkele maanden bewaren in bijvoorbeeld een lege jampot.
  • Gebruik de Kalkverf van Stoopen & Meeûs alleen binnen, vermijd ook vochtige ruimtes. De kalkverf is perfect voor: de woonkamer, slaapkamer, de hal etc.
  • Kalkverf kan je direct aanbrengen op een muur die nog niet geschilderd is. Op alle andere ondergronden gebruik je eerst de speciale poeder primer uit de Home Collection. Dan kan de kalkverf ook over ondergronden die al eerder zijn geschilderd of op bijvoorbeeld een kastje. (Let bij oude meubeltjes altijd goed op of deze niet in de boenwas staan, dan moet je deze eerst verwijderen)
Dank voor uw inschrijving!
Toegevoegd!
Opgeslagen!
$$$data$$$