Cookies toestaan:   
Verfproducten / Roestverf Roestique

Verfproducten

Roestverf Roestique

Roestverf Roestique is een decoratieve roesttechniek op basis van ijzerpoeder, voor het afwerken van wanden en decoratieve objecten, niet geschikt voor vloeren. Na het aanbrengen van een laag Roestverf Roestique wordt het roesten geactiveerd met een traag drogende activator. Deze activator moet slechts 1x aangebracht worden.

 

Roestverf Roestique is na 24 u volledig veegvast en dient niet verder afgewerkt te worden. Afhankelijk van de dikte, kan Roestverf Roestique ook als magneetbord gebruikt worden. De verf is verpakt in een emmer van 3 kilo, goed voor +/- 3,5 m². 

 

De ondergrond eerst voorzien van een laag StucPrimer. Dit isoleert de ondergrond, garandeert een betere hechting en vermindert de kans op uitzakken van de pasta na activatie.


LET OP! Zoutzuur (30%) dient apart aangeschaft te worden.
 

Klik op de afbeelding om te vergroten

 

 

Prijs (incl. btw)
Stoopen & Meeûs Roestique - 3kg in emmer (+ Activator)
€ 119,85

(€ 99,05  excl.)
Art.: 7110 108 003

Roestverf Roestique Tester

Roestverf Roestique is een decoratieve roesttechniek op basis van ijzerpoeder, voor het afwerken van wanden en decoratieve objecten, niet geschikt voor vloeren. Na het aanbrengen van een laag Roestverf Roestique wordt het roesten geactiveerd met een traag drogende activator. Deze activator moet slechts 1x aangebracht worden.

 

Roestverf Roestique is na 24 u volledig veegvast en dient niet verder afgewerkt te worden. Afhankelijk van de dikte, kan Roestverf Roestique ook als magneetbord gebruikt worden.

 

De ondergrond eerst voorzien van een laag StucPrimer. Dit isoleert de ondergrond, garandeert een betere hechting en vermindert de kans op uitzakken van de pasta na activatie.


LET OP! Zoutzuur (30%) dient apart aangeschaft te worden.

Prijs (incl. btw)
Stoopen & Meeûs Roestique - Tester 700 gram in potje (+ Activator)
€ 29,95

(€ 24,75  excl.)
Art.: 7110 108 001

stoopen en meeûs Stuc Primer

Stuc Primer is een voorbereiding voor de Stuc Granito & Stuc Deco*, voor wanden en vloeren en voor de Roestverf Roestique**


Voor toepassing binnen en buiten. Voor de bereiding van absorberende en niet-absorberende ondergronden, ook voor de zuigende ondergronden tijdens renovaties.


* Dit product wordt alleen door ons verkocht i.c.m. Stuc Gratino en Stuc Deco aan gecertificeerde stukadoors, schildersbedrijven en wederverkopers die de speciale praktijkopleiding Stuc van Stoopen & Meeûs hebben gevolgd. Info over de opleiding vindt u hier


** Indien u dit product voor de Roestverf Roestique wilt gebruiken kunt u dit ten alle tijde bestellen.

Prijs (incl. btw)
Stoopen & Meeûs Stuc Primer - 1kg
€ 25,75

(€ 21,28  excl.)
Art.: 7110 103 001

Stoopen & Meeûs Stuc Primer - 5kg
€ 118,96

(€ 98,31  excl.)
Art.: 7110 103 005