Cookies toestaan:   

Glasvlies

Met onze kwalitatief hoogwaardige collecties in behang, vinyl, glasweefsel en vlies (non-woven) kunnen wij ons op de totale breedte van de professionele schilders en afwerkingsmarkt richten.Linova heeft verschillende behangsoorten en kwaliteiten in huis, hieronder hebben we een overzicht gemaakt van de verschillende soorten en toepassingen.

Papieren behang bestaat meestal uit een boven- en onderlaag van papier en is verkrijgbaar in vele stijlen en structuren.Behangpapier met een houtvezel dat meestal overschilderd wordt en daarom vaak in het wit wordt aangeboden.Behang met een toplaag van vinyl en een papieren rug. Vinyl behang is er in twee kwaliteitssoorten, namelijk geschuimd vinyl en vlakvinylGlasweefsel is wandbekleding van (over het algemeen) een meter breed en volledig vervaardigd uit glasvlies, meestal met een ruitjes- of visgraadmotief. Het is erg sterk en daarom zeer geschikt voor de versteviging en bescherming van muren. Standaard glasweefsel moet overschilderd worden.

Renovatievlies combineert de voordelen van vliesbehang en glasweefsel. Dit is een sterk behang dat overschilderd kan worden dat na verloop van tijd vrij eenvoudig te verwijderen is

         
Glasvezelband verfproducten   Lijm