Cookies toestaan:   
Verfproducten / Emente Paint / Emente Satola

Emente Paint

De producten van Emente Paint worden zodanig ontwikkeld (zonder oplosmiddelen) dat ze op een makkelijke en efficiënte manier te verwerken zijn. En minstens zo belangrijk: een prachtig resultaat geven. Emente Paint staat dan ook voor diepe kleuren, uitzonderlijk gebruiksgemak en een schitterend uiterlijk dat ‘houdt’.
 

Verf uit Antwerpen, aan het woord eigenaar Dimitri Taeymans:

Sinds 1880 is onze familie doordrongen van verf. Of meer nog van kleur, matière, pigmenten, oppervlakte gevoel en geur.
De fabricatie van verf is, wat ons betreft, een balans tussen kunstambacht en wetenschap.
Ambacht omdat van oudsher gebruikte materialen zoals olie, kalk, natuurlijke lijm en gebroken pigmenten een onovertroffen schoonheid en finesse vertonen die niet met zuiver synthetische harsen kan bereikt worden.
We zijn echter niet te beroerd om de fijnste actuele wetenschappelijke technieken toe te passen om onze verven te optimaliseren naar de strengste milieunormen. Onze verven bezitten geen laag solvent gehalte. Ze hebben gewoon geen solventen ! Al onze verven zijn namelijk water verdunbaar, ook onze olieverven.
Misschien is het onze niet te remmen passie die ons drijft om onze levenskwaliteit te verbeteren. Hiermee bedoelen wij : mooier maken. Door de jaren heen werden we dikwijls getroffen door de ongelooflijke lelijkheid van gebouwen en de manier waarop ze worden afgewerkt. Een goede vormgeving met de juiste kleuren vormt een geheel dat aangenaam aanvoelt. Een plek waar je graag werkt, graag geniet. Gewoon graag vertoeft.
Onze producten worden zodanig ontwikkeld opdat ze op een makkelijke en efficiënte manier toelaten een geraffineerde afwerking te bieden. Diepe kleuren, uitzonderlijk gebruiksgemak, een gevoelig niet-te-strak uiterlijk dat ‘houdt’.