Cookies toestaan:   
Verfproducten / Anti siliconen / Voor Watergedragenverf

Anti siliconen

Anti-Siliconen Vloeistof voorkomt kratervorming en visogen, geeft een beter resultaat en kan aan vrijwel alle oplosmiddelhoudende lakken en vernissen worden toegevoegd, zowel binnen als buiten. Avis Anti-Siliconen Vloeistof is speciaal ontwikkeld voor ondergronden die met siliconen besmet zijn, bijvoorbeeld als gevolg van het gebruik van siliconen kitten. Een paar druppels Avis Anti-Siliconen Vloeistof toevoegen aan de lak of vernis voorkomt kratervorming en zogenaamde visogen in de verffilm. Anti-Siliconen Vloeistof beïnvloedt de eigenschappen van de lak en vernis niet.

Anti-Siliconen Vloeistof is geschikt voor alle oplosmiddelhoudende lakken en vernissen binnen en buiten. Met het handige doseerdopje of druppelflesje voegt u gemakkelijk de juiste hoeveelheid toe aan de lak of vernis, vervolgens de lak of vernis even goed omroeren.

Anti-silliconen zijn Irriterend voor de ogen en de ademhalingswegen, kijk dus goed uit met het gebruik van deze. Linova heeft de deskundigheid in huis om u op een professionele manier advies te geven over gebruik en toepassingen van anti-silliconen.