Fluxaf Green afbijt binnen en buiten


Fluxaf Green afbijt binnen en buiten - 0,5L
€ 11,89 incl. btw

Fluxaf Green afbijt binnen en buiten - 1L
€ 19,20 incl. btw

Fluxaf Green is een absoluut veilig, pasteus, pH-neutraal afbijtmiddel, geschikt voor het verwijderen van de meeste soorten verf van bijna alle oppervlakten en bevat geen zuren, logen, gevaarlijke stoffen (zoals NMP), paraffine of conserveringsmiddelen.

Toepassing
Fluxaf Green verwijdert de meeste soorten verf en sierpleister van bijna alle oppervlakten, zoals beton, natuursteen en andere minerale oppervlakten, hout, metaal inclusief lichtmetalen en koper. Plastics zullen in het algemeen aangetast worden. Fluxaf Green kan tevens gebruikt worden onder de 0°C.

Fluxaf Super afbijt binnen en buiten


Fluxaf Super afbijt binnen en buiten - 0,5L
€ 10,81 incl. btw

Fluxaf Super afbijt binnen en buiten - 1L
€ 17,03 incl. btw

Fluxaf Super afbijt binnen en buiten - 2,5L
€ 38,97 incl. btw

Fluxaf Super afbijt binnen en buiten - 5L
€ 68,35 incl. btw

Fluxaf Super afbijtmiddel bevat geen zuren, logen, gevaarlijke stoffen (zoals NMP), paraffine of conserveringsmiddelen.

Fluxaf Super is een absoluut veilig, onbrandbaar, gelachtig, pH-neutraal afbijtmiddel, geschikt voor het verwijderen van de meeste soorten coatings, lijm en sierpleister van bijna alle oppervlakten.

Toepassing
Fluxaf Super verwijdert de meeste soorten coatings, lijm en sierpleister van bijna alle oppervlakten, zoals beton, natuursteen en andere minerale oppervlakten, hout, metaal, inclusief lichtmetalen en koper.  Deze ondergronden worden door de Fluxaf Super niet aangetast.  Fluxaf Superis ook geschikt voor en werkt ook op vochtige ondergronden. Plastics kunnen mogelijk aangetast worden.
Fluxaf Super kan gebruikt worden tot ca. -8°C. Fluxaf Super kan binnen- en buitenshuis gebruikt worden.

Fluxaf Pro afbijt buiten


Fluxaf Pro afbijt buiten - 0,75L
€ 11,63 incl. btw

Fluxaf Pro afbijt buiten - 5L
€ 66,62 incl. btw

Fluxaf Pro Afbijtmiddel is een zeer krachtig, pasteus, helder afbijtmiddel zonder methyleenchloride, NMP of D-limoneen, voor exterieur gebruik.

Toepassing
Fluxaf Pro Afbijtmiddel verwijdert snel en krachtig watergedragen- en alkydcoatings, sierpleisters, anti-fouling, vernissen, lijmen en graffiti van bijna alle oppervlakten. Toepasbaar op alle houtsoorten en metaal (behalve aluminium). Bij het afbijten van natuurlijke houtsoorten treden geen verkleuringen op. Plastics zullen in het algemeen aangetast worden. Aanbevolen wordt om bij kunststof ondergrond vooraf te testen op een onopvallende plaats.

vista lakweg

 • Verwijdert alle 1- component lakken en muurverven, zowel watergedragen als synthetische.
 • Verwijdert lijmresten zoals bijv. tapijtlijm.
 • Verwijdert glasweefsel inclusief muurverf.
 • Verwijdert graffiti op kale beton en baksteen.
 • Verwijdert waslagen.

vista lakweg 1L
€ 18,62 incl. btw

vista lakweg 3L
€ 50,19 incl. btw

Vista Lakwèg uitermate geschikt voor het verwijderen van meerdere, dikke lagen één component lakken en muurverven, graffiti, lijmresten en glasweefsel inclusief muurverf.

Eigenschappen

 • Voor binnen en buiten.
 • Biologisch afbreekbaar.
 • Ph-neutraal.
 • Geurarm.
 • Methyleenchloride vrij.
 • N-Methyl-2-Pyrrolidon (NMP) vrij.
 • Lange opentijd ( tot 48 uur).
 • Houten ondergronden behouden hun originele kleur.
 • Thixotrope samenstelling, perfect verticaal te verwerken (zakt niet uit).

vista lakweg F1 turbo


vista lakweg F1 turbo 2,5L
€ 41,06 incl. btw

Vista Lakweg F1 Turbo is een zeer snel werkend afbijtmiddel. De afbijt moet tussen de 3 en 10 minuten inwerken. Vista Lakweg F1 Turbo is methyleenchloride vrij, NMP vrij en biologisch afbreekbaar. Vista Lakweg F1 Turbo is PH-neutraal, bijt niet op de huid en tast de ondergrond niet aan.

vista lakweg reiniger


vista lakweg reiniger 1L
€ 12,33 incl. btw

Vista Lakweg Totaalreiniger voor het diep reinigen van poriën van het met Vista Lakweg / Vista Lakweg F1 Turbo behandelden houtoppervlakken. Daarnaast verwijdert de Lakweg Totaalreiniger de laatste verfresten en neutraliseert de reiniger het achtergebleven afbijtmiddel. Tevens blijft de oorspronkelijke houtstructuur behouden. Na 15 minuten inwerktijd nawassen met schoon water. Kortom een perfecte reiniging voor houtoppervlakken.

Dank voor uw inschrijving!
Toegevoegd!
Opgeslagen!
$$$data$$$