Cookies toestaan:   

Levertijden

 

Particulieren

Levering Nederland
Na betaling via iDEAL of Bancontact / Mr Cash gaan wij uw goederen verzenden, tevens ontvangt u van ons een e-mail met de Track en Trace. Wij verzenden van maandag t/m donderdag. Mocht u de voorkeur hebben voor een andere afleverdag dan is dit in overleg met ons mogelijk. Levering op zaterdag is ook mogelijk, stuur daarvoor een mail naar verkoop@linova.nl 

Wij kunnen helaas geen exacte aflevertijd van uw bestelling doorgeven, wij zijn afhankelijk van de route volgorde van onze vervoersbedrijven.

In de regio Zutphen, Warnsveld en Eefde wordt dezelfde dag door onze eigen bezorgdienst geleverd. Neem daarvoor wel  graag even contact met ons op: 0575-542300.

U kunt uw bestelling ook bij ons afhalen, van maandag t/m donderdag van 07.30 tot 17.00 uur en vrijdag van 07.30 tot 13.30 uur, Gelderhorst 12 in Zutphen

Levering België
Na betaling van de factuur gaan wij uw goederen verzenden met Packs of DHL, wij verzenden van maandag t/m donderdag. Wij kunnen helaas geen exacte aflevertijd van uw bestelling doorgeven. Wij zijn afhankelijk van de route volgorde van onze vervoersbedrijven. Mocht u de voorkeur hebben voor een andere aflever dag dan is dit in overleg met ons mogelijk (werkdagen ma t/m vrij)

Bedrijven

Levering Nederland
Bestellingen voor 14.00 uur worden de volgende dag afgeleverd door Packs of DHL, wij verzenden van maandag t/m donderdag. Wij kunnen helaas geen exacte aflevertijd van uw bestelling doorgeven, wij zijn afhankelijk van de route volgorde van onze vervoersbedrijven. Bij opgave van u bestelling kunt u ook een andere adres opgeven. Bijv.: uw werkadres of bij de buren.

In de regio Zutphen, Warnsveld en Eefde wordt dezelfde dag door onze eigen bezorgdienst geleverd. Neem daarvoor wel graag even contact met ons op: 0575-542300.

U kunt uw bestelling ook bij ons afhalen, van maandag t/m donderdag van 07.30 tot 17.00 uur en vrijdag van 07.30 tot 13.30 uur, Gelderhorst 12 in Zutphen.

Levering België
Bestellingen voor 14.00 uur worden de volgende dag afgeleverd door DPD of DHL, wij verzenden van maandag t/m donderdag. Wij kunnen helaas geen exacte aflevertijd van uw bestelling doorgeven. Wij zijn afhankelijk van de route volgorde van onze vervoersbedrijven. Bij opgave van u bestelling kunt u ook een andere adres opgeven. Bijv.: uw werkadres of bij de buren.

Extra snel en levering op zaterdag (alleen Nederland)

Er zijn eventueel mogelijkheden om uw bestelling voor 11.00 uur te bezorgen. Ook is het over het algemeen mogelijk een zaterdaglevering af te spreken. LET OP! voor beide opties brengen wij u de extra kosten van onze vervoersbedrijven in rekening. Indien u interesse heeft in deze extra service voor uw levering dan kunt u contact opnemen met ons verkoopteam (tel: 0575-542300 of info@linova.nl)