Cookies toestaan:   

Bestellen

 

Particulier

Als particuliere klant kunt u direct in onze webshop bestellen, tijdens het afronden van uw bestelling moet u uw gegevens invullen. Als u de bestelling heeft bevestigd gaat u naar een pagina om uw bestelling te betalen via iDEAL of Bancontact / Mister Cash.

Tevens ontvangt u van ons een klantcode en inlognummer voor een volgende bestelling.

Daarna gaan wij deze in behandeling nemen en bij onduidelijkheden zullen wij contact met u opnemen.

Als uw bestelling is gecontroleerd gaan wij de goederen z.s.m. aan u verzenden, u ontvangt van ons een e-mail met de Track en Trace. Wij leveren door heel Nederland en België.

Zakelijk

Als zakelijke klant kunt u zich eerst registeren, daarna gaan wij uw gegevens controleren en uw korting bepalen. Deze ziet u na het ontvangen van uw klantcode en inlognummer direct terug in onze webshop.

U kunt uw bestelling ook afronden zonder eerst te registeren, dan worden uw eventuele kortingen en verzendkosten bij het controleren van uw gegevens en de bestelling aangepast. (Belgische zakelijke klanten met een btw nummer ontvangen een factuur zonder btw)

Daarna ontvangt u van ons uw klantcode en inlognummer voor een volgende bestelling. Wij leveren door heel Nederland en België.

Zakelijke klanten moeten de eerste bestelling vooruitbetalen, daarna kunt u bij Linova op rekening kopen.

Overigens bent u uiteraard niet verplicht om via de webshop te bestellen. U kunt uw bestelling ook per telefoon (0575-542300, per fax (0575-542311) of per e-mail (info@linova.nl ) doorgeven.

Indien u problemen ondervindt tijdens het bestellen of u komt onduidelijkheden tegen dan horen wij het graag tel. 0575-542300 of per e-mail (info@linova.nl )